irobot i tportal

Osvojite iRobot robotski usisivač i perač podova Roomba Combo Essential White

24.10.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Koliko se samo tjedno puta nađete u situaciji da nakon dugog i iscrpljujućeg dana na poslu uđete u svoj dom, a dočeka vas potpuni nered? Naš dom trebao bi biti naša oaza i prostor u koji se uvijek vraćamo s veseljem, ali, baš kao i sve ostalo u životu, zahtijeva pažnju i redovitu brigu. U današnjem brzom tempu života, pronalaženje vremena za održavanje čistoće u domu često postaje izazov.

Srećom, tehnologija je uvijek tu da nam olakša svakodnevicu, a jedan od primjera toga je Roomba Combo Essential White. Ovaj inovativni robotski usisavač i perač podova pruža savršeno rješenje za sve one koji žele besprijekorno čiste podove bez previše truda.

Dvostruka funkcionalnost za dvostruko veću čistoću

Za razliku od tradicionalnih robotskih usisavača, Roomba Combo Essential White nudi dvostruku funkcionalnost – usisava i pere podove u jednom potezu. To znači da više ne morate odvajati vrijeme za dva različita zadatka – ovaj uređaj radi sve umjesto vas. Zahvaljujući svom naprednom dizajnu i tehnologiji, uređaj prepoznaje različite vrste površina te automatski prilagođava način rada. Bilo da se radi o tvrdim podovima ili tepisima, Roomba Combo Essential White efikasno usisava prašinu, prljavštinu i dlačice, dok nježno pere tvrde podne površine.

U čemu je prednost ovog uređaja?

Roomba Combo Essential odlikuju elegantan niskoprofilni dizajn i skup navigacijskih senzora koji mu omogućuju jednostavno postavljanje ispod i oko namještaja te sprečavaju da padne niz stepenice, a pritom ne zauzima puno dragocjenog prostora u domu.

Čisti svakodnevni nered pomoću četverofaznog sustava čišćenja s funkcijom snažnog usisavanja na tri razine (obzirom na snagu usisavanja koja vam je potrebna), gumene četke u obliku slova V s čekinjama, četkom za brisanje rubova i peračem da bi podovi bili sjajni i čisti.

Zahvaljujući rotirajućoj četki za brisanje rubova, učinkovito uvlači prašinu i ostatke iz kutova i uz rubove, a što se tiče mokrog brisanja, možete birati između tri razine vode.

Sve o robotu Roomba Combo Essential

  • Dimenzije robota (cm): 33,0 (D) × 33,0 (Š) × 8,0 (V)
  • Težina robota (kg): 2,8
  • Vrsta filtra: filtar visoke učinkovitosti
  • Vrsta baterije: litij-ionska od 2600 mAh
  • Kapacitet suhog spremnika: 400 ml
  • Kapacitet spremnika: 200 ml

Jednostavno upravljanje i pametne značajke

Jedan od ključnih elemenata ovog uređaja je njegova jednostavnost korištenja. Roomba Combo Essential White možete kontrolirati putem iRobot Home aplikacije, što vam omogućuje da postavite raspored čišćenja i prilagodite način rada prema vašim potrebama – sve to na samo nekoliko dodira. Osim toga, uređaj je kompatibilan s glasovnim asistentima poput Google Assistant-a i Alexa-e, što dodatno olakšava upravljanje.

Pametni senzori osiguravaju da se usisavač kreće efikasno i sigurno kroz prostor, izbjegavajući prepreke i sprječavajući padove sa stepenica. Kombinacija naprednih senzora i inteligentnog kartiranja prostora omogućuje temeljito i precizno čišćenje svih kutova vašeg doma.

Dugotrajna baterija i tihi rad

Još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti Roomba Combo Essential White je njegova dugotrajna baterija, koja omogućuje čišćenje velikih prostora bez potrebe za čestim punjenjem. Uz tihi rad, ovaj uređaj možete koristiti i dok se odmarate ili obavljate druge aktivnosti, bez brige o buci.

S Roomba Combo Essential White uređajem, održavanje vašeg doma čistim nikada nije bilo jednostavnije. Inovativna tehnologija, praktičnost i moćna izvedba čine ovaj robotski usisavač i perač podova savršenim izborom za moderne domove. Uložite u čistoću i uštedu vremena – jer vaša svakodnevica zaslužuje biti lakša i bezbrižnija.

Osvojite Roomba Combo Essential White!

iRobot i tportal vam pružaju jedinstvenu priliku da sudjelovanjem u našem nagradnom natječaju, osvojite Roomba Combo Essential White uređaj.

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti se putem obrasca niže, te odgovoriti na vrlo jednostavno pitanje koje je skriveno unutra.

Za sudjelovanje u nagradnjači klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš

Najsretniji sudionik s točnim odgovorom osvaja ovaj inovativni Roomba Combo Essential White uređaj koji će vašu svakodnevicu učiniti jednostavnijom i čišćom. Natječaj traje do nedjelje 3. studenog 2024. Objava dobitnika bit će u ovom članku.

Prilikom prijave na nagradnjaču pristajete na to da iRobot (Eurorobot d.o.o.) može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.

Sretno svima!