PREDIVNA SOFIA

Otkad se udala, izgleda bolje nego ikad

30.12.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Tek vjenčana Sofia Vergara odlučila je proslaviti suprugov rođendan u opuštenom izdanju, a glumac Joe Manganiello je izvrsno stilski parirao svojoj partnerici, što bi uskoro moglo rezultirati titulom najbolje modno usklađenog para

Za poseban dan kao što je suprugov 39. rođendan Sofia se na putu do romantičnog doručka u poznatom holivudskom restoranu odlučila za jednostavno izdanje kojem nije odolio ni slavljenik.

Lijepa Sofia postigla je svoj casual izgled dvobojnim kaputom Ralpha Laurena, trendi razderanim trapericama i crnim Nikeovim tenisicama sa skrivenom petom. Svoju dugu plavu kosu ovaj put sakrila je bejzbolskom kapom, začinivši outfit smeđim naočalama Toma Forda. Iako je poznata po seksepilu i zavodljivim oblinama, Sofia ih ovaj put nije istaknula, no to ne umanjuje njezin izvrstan izgled.

U vječnoj kožnoj jakni, razderanim trapericama, crnim tenisicama i sa sunčanim naočalama, Sofijin odabranik dobro je parirao partnerici u jednako zanimljivom casual izdanju.

Ovaj novopečeni par svoju je vezu okrunio glamuroznim vjenčanjem na Floridi, a s nekoliko fotki na Instagramu pohvalila se i sama mladenka. Sofia i Joe uplovili su u vezu u ljeto 2014., da bi je on na Božić i zaprosio.

Još nema vijesti o prinovi, a latino zavodnica iz prošlog braka ima 23-godišnjeg sina, Manola Gonzaleza Vergaru