DVIJE PROSLAVE

Otkriveno kako je Angelina proslavila 38. rođendan

06.06.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Poznati par Brad Pitt i Angelina Jolie trenutno ima pune ruke posla oko promoviranja Bradovog filma 'Svjetski rat Z', no usprkos brojnim obavezama Brad i Angie su proslavili njezin 38. rođendan, a na proslavi je bilo i njihovih šestoro djece

Usprkos tome što imaju brojne obaveze te putuju kako bi promovirali Bradov novi film 'Svjetski rat Z' u kojemu je slavni glumac producent i igra glavnu mušku ulogu, Brad i Angie ne dopuštaju da zbog toga pati njihova obitelj. Berlinska premijera Bradovog filma održana je upravo na Angelinin 38. rođendan, a kada su službene obaveze završile, par se sa svojih šestoro djece uputio na privatnu obiteljsku proslavu.

Angie, koja ne na premijeri zasjala u bijeloj haljini, za proslavu rođendana preodjenula se u jednostavnu crnu haljinu i bež cipele na petu te se sa svojom velikom obitelji, Bradom i djecom - blizancima Vivienne i Knoxom, Shiloh, Zaharom, Maddoxom i Paxom - uputila u sushi i grill restoran Kutchi, piše Daily Mail

Dolazak obitelji Pitt-Jolie u restoran izazvao je popriličnu pažnju, pa se tijekom napuštanja restorana na cesti stvorila poprilična gužva. Izvor blizak paru otkrio je kako su Brad i Angelina s djecom stigli u restoran oko pola deset navečer te su večerali u privatnoj i odvojenoj sali.

'Naručili su specijalitet restorana, okruglice i suhi. Brad i Angelina sjedili su jedno nasuprot drugome te su izgledali vrlo sretno. Djeca su Angelini otpjevala pjesmu 'Sretan rođendan', a počastili su se i tortom od pudinga od jagoda,' otkrio je izvor.

Brad je navodno dan prije u Parizu za voljenu Angelinu organizirao i večeru iznenađenja te ju je odveo u prestižni pariški restoran II Vino.