efektna i elegantna

Ova jednostavna ogrlica sve je zaludila; nema tko je ne nosi

19.08.2024 u 09:51

Bionic
Reading

Na društvenim ste mrežama možda primijetili da sve trendsetterice vole nositi nakit kojim podižu svoje odjevne kombinacije na višu razinu, a ovih dana vratio se i trend jedne posebne ogrlice

Ponekad se čini da su društvene mreže sjajna platforma za oživljavanje nekih starih trendova! Na TikToku vlada opća euforija oko plosnate zlatne ogrlice, što znači da se ovaj veliki klasik vraća u naše kutije za nakit!

'Ova ogrlica je bezvremenska, šik i minimalistička. Uspijeva unijeti šarm u look bez pretjerivanja zahvaljujući odsjaju zlata, a pritom je vrlo jednostavna za nošenje', rekla je Dani Michelle, američka stilistica koja je poznata po suradnjama s Kendall Jenner, Hailey Bieber i Elsom Hosk.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Plosnata zlatna ogrlica tako je jednostavna za kombiniranje jer se uklapa u elegantne kombinacije koje nosimo za kakvih svečanih prilika, ali i u outfite koje biramo za odlazak na posao.

Mnoge popularne ljubiteljice mode i ovog trenda svoju ogrlicu ne skidaju čak ni prilikom odlazaka na plažu pa je tako Kendall Jenner objavila fotografije kako pozira na plaži noseći ogrlicu zbog koje njezina pojava uvijek izgleda pomno osmišljeno.

Još jedna prednost ove efektne ogrlice je što je možemo lako kombinirati i s ostalim komadima nakita, posebice s drugim ogrlicama, čime ćemo stvoriti dojam slojevitosti.

U svoje su je outfite već uklopile brojne trendsetterice, a ovako su ih kombinirale:

Hailey Bieber

Dani Michelle

Emily Ratajkowski

Manje je više

Dvije prijateljice s najviše stila: Teško se odlučiti imaju li ljepše haljine ili cipele

Pogledaj galeriju