ne tražite dalje

Najpoželjnija torba sezone je praktična koliko i chic, a narednih mjeseci viđat ćete je posvuda

14.08.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Bella Hadid nedavno je prošetala noseći torbu koju bismo ove jeseni mogli vidjeti na većem broju trendsetterica. Riječ je o velikoj crnoj torbi u koju stane čak i laptop, a potpisuje ju američki brend Coach

Mikro torbice zamijenile su velike torbe koje obožavamo jer u njih stane baš sve što nam treba. Maxi torbe već su neko vrijeme u modnom usponu te ih sve češće možemo vidjeti kako se sjajno uklapaju u outfite svjetskih trendsetterica, a torba koju je nedavno prošetala Bella Hadid utjelovljenje je onog što tražimo od idealne torbe.

Popularna je manekenka ljubiteljica praktičnih komada pa je vrlo brzo prigrlila ovu torbu američkog brenda Coach.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Coach ima hit torbu sezone

Američki brend Coach već je desetljećima poznat po kvalitetnim torbama od kože, a posljednjih godina brend doživljava veliku renesansu te je postao jedan od omiljenih brendova generacije Z. Ipak, ovu torbu će voljeti sve generacije jer je istovremeno i stylish i praktična.

Minimalistički dizajn i opušten izgled čine torbu prilagodljivom raznim stilovima odijevanja, ali i različitim prigodama.

Najnovija torba u modelu 'Brooklyn 39' američkog brenda ubrzo je postala viralni hit na društvenim mrežama, a poznavateljice mode tvrde da će baš ova torba biti hit artikl jesenskog, a onda i zimskog razdoblja.

I dok je 'Brooklyn 39' toliko velika da u nju stane čak i laptop, iz brenda su ponudili i nešto manju varijantu iste torbe. Dostupna je u crnoj, smeđoj, zelenoj i bež boji, a na vama je da odaberete koja se najbolje uklapa u vašu paletu boja ove jeseni.

Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia