Rosie Huntington-Whiteley

Ova kožna jakna je ultimativni komad sezone: Nosi se uz sve i spašava svaki stajling

27.09.2024 u 18:31

Bionic
Reading

Ako postoji jedan odjevni komad koji doista vrijedi nabaviti ove jeseni i zime, onda je to kožna bomber jakna. Modni znalci već dulje vremena ističu je kao vrući stil sezone, a sada je to potvrdila i Rosie Huntington-Whiteley na Tjednu mode u Parizu

Tjedan mode u Parizu privukao je brojna poznata lica, a francuska prijestolnica preplavljena je zadivljujućim stajlinzima koji jasno otkrivaju što će se ove sezone nositi na gradskim ulicama.

Rosie Huntington-Whitely tradicionalno je vjerna svom minimalističkim i luksuznom modnom izričaju. A to je pokazala kada je stigla na reviju luksuznog modnog brenda The Row koji je prikazao kolekciju za proljeće/ljeto 2025.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Dovodeći cool-girl chic do savršenstva, Rosie je nosila predimenzioniranu kožnu bomber jaknu, krojene crne hlače, elegantnu clutch torbicu i čizme s petom i okruglog vrha.

  • +11
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, 'block black' trenutno je velika vijest u modnim krugovima, predvođeni Valentinovom potpuno crnom revijom za jesen/zimu 2024. početkom ove godine. Isto tako, koža je ključna ako želite izgledati elegantno baš u svakoj prilici. Kožne bomber jakne vrući su hit, a ove sezone nose se uz sve i u svakoj prilici. Od dnevnih izgleda pa sve do večernjih.

Potvrdila je to Rosie i još jednim stajlingom kada se uputila na večeru u Hotelu Costes, a tada je crnu jaknu zamijenila jednako efektnom smeđom verzijom. I ovog puta izbor je pao na laskave crne hlače širokih nogavica, i to u kombinaciji prozirnog, čipkastog topa. Inače, čipka je veliki hit ove sezone, a nošena uz kožnu bomber jaknu predstavlja vrlo efektan spoj grubog i nježnog materijala, elegancije i ubranog stila.