UVIJEK JE PRATILA MODU

Ova preslatka curica danas je slavna voditeljica

29.03.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Voditeljica koju danas gledamo u 'MaPet showu' tportala, ali i popularnoj emisiji 'Ljubav je na selu', Marijana Batinić otkrila nam je kakva je bila kao klinka

Da je Marijana Batinić oduvijek bila modno osviještena, dokazuje i fotografija snimljena sredinom osamdesetih godina, kada je već tada spremno pozirala, i to ne bilo gdje, već ispred tada popularnog automobila Yugo 45.

Marijana, odjevena u crvenu haljinicu, uz neizostavnu crvenu ogrlicu i crvene čarapice, zauzela je pozu i očito već tada voljela biti u centru pažnje. 'Kao klinka oduvijek sam maštala da ću biti pjevačica i uvijek sam za sobom vukla mikrofon koji sam dobila na poklon. Bila sam vrlo buntovna', rekla nam je danas uspješna voditeljica.

U svom rodnom Splitu provela je lijepo djetinjstvo, a često je posjećivala baku i djeda u Lovreču, selu šezdesetak kilometara udaljenom od Splita gdje je brala povrće i hranila domaće životinje, pa vjerojatno i zbog te činjenice kao voditeljica emisije' Lubav je na selu' pliva kao riba u vodi.