MODNA REVOLUCIJA

Ova trendi torba olakšat će život svakoj ženi

04.12.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Američka modna kuća Ralph Lauren na tržište je izbacila poboljšanu verziju svoje poznate torbe Ricky, a nova generacija Laurenove torbe izazvat će revoluciju na tržištu modnih dodataka. Riječ je o torbi koja dolazi s ugrađenim LED svjetlima i USB punjačom za pametni telefon

Torba Ricky dobila je ime po supruzi Ralpha Laurena, a nova generacija ovog popularnog modela ide ukorak s vremenom, pa kopanje po njemu u potrazi za ključevima postaje prošlost jednako kao i prazna baterija u mobitelu.

Spoj mode i tehnologije nije novost za ovu modnu kuću - nedavno je na tržište izbacila polo majicu koja mjeri otkucaje srca, disanje, pa čak i razinu stresa, a tijekom tjedna mode u New Yorku u Central parku priredili su i 4D modnu reviju.

'Stvari na tržištu luksuzne robe se mijenjaju. Puno ljudi nas doživljava kroz vječan i klasičan dizajn, ali i mi moramo definirati ono što je moderno, a to je nabolje učiniti kroz tehnološki naprednije proizvode', rekao je David Lauren, izvršni direktor modnog carstva koje je osnovao njegov otac.

Svjetlo u torbi Ricky pali se i gasi otvaranjem i zatvaranjem unutarnjeg pretinca, a punjač omogućuje 100 punjenja i može se nakon što se istroši zamijeniti u njihovim dućanima. Razvoj torbe trajao je osam mjeseci, a svaki primjerak ručno je rađen u Italiji od 50 komada kože i metalnih detalja u boji crvenog zlata. Podstava je pak izrađena od ljubičaste brušene kože, za što je bilo potrebno 12 sati. No, očekivano, tehnološki napredna torba dolazi s većom cijenom i dok osnovni model košta oko 3500 dolara, model s punjačom i svjetlom košta oko 5000 dolara.

Riječ je o limitiranoj kolekciji koja će se u prosincu moći kupiti u samo deset dućana Ralpha Laurena, a u širu distribuciju kreće u veljači iduće godine.