LIJEPA I PAMETNA

Ova žena ne zna što je modni promašaj!

09.11.2014 u 08:27

Bionic
Reading

Za holivudske dive česte se vežu ideali ljepote o kakvoj druge žene sanjaju, ali mora se priznati da postoje i dame koje su u zasebnoj kategoriji, baš poput glumice Jessice Chastain

Vatrena crvenokosa ljepotica u glumačkim vodama snalazila se od malih nogu, a zapaženije uloge ostvarivala je već tijekom studija na Juilliardu.

Nakon studija radila je i u Los Angelesu i New Yorku, a osim ispred kamere, rado je glumila i u kazalištu. Posljednji filmovi poput 'Interstellar', 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Them' i 'A Most Violent Year', Jessicu su učinili jednom od najtraženijih glumica u Hollywoodu.

Možda joj je baš raznovrsnost dala toliko nepogrešiv smisao za modne odabire jer uvijek zna koje detalje odabrati, kakav kroj nositi i zahtijeva li outfit kroćenje te crvene glamurozne kose.

Uz crvenu kosu, koja joj je, nažalost, obilježila djetinjstvo često na ružan način jer su joj se djeca rugala, njezin je najjači adut široki osmijeh. Zbog takvih detalja ova glumica uvijek je dovoljno glamurozna na crvenom tepihu i često se osjeća prisutnost starog Hollywooda, budući da je graciozna i elegantna, a uz sve to ima i stila. U fotogaleriji ćete je vidjeti u najrazličitijim bojama ili krojevima, ali svaki je prilagodila svome stilu i zato tako dobro izgleda.