GRECE GHANEM

Ovaj komad obožavate ili mrzite, a 50 plus ikona sjajno ga kombinira i ljeti

16.07.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Sjedokosa modna ikona samo niže genijalna modna izdanja te redovito potvrđuje da se dobar stil s godinama samo nadograđuje

Grece Ghanem, Kanađanka libanonskih korijena, jedna je od onih dama koje kao da su rođene s osjećajem za odličan stil, a to nam je potvrdila i nevjerojatnim stajlingom na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati 1,8 milijuna ljudi i ona ih uvijek inspirira.

Stajliš 50 plus modna ikona iz Montreala ponovno je oduševila brojne fanove novim ljetnim lookom kao stvorenim za vrućine.

Povratak na modnu scenu

Capri hlače, koje su bile jako popularne početkom 2000-ih, neočekivano su se vratile na modnu scenu, pa smo ih već vidjeli uključene u stajlinge Gigi i Belle Hadid, kao i influencerice Camille Charriere, a sad ih je uspješno u svoj dnevni stajling inkorporirala i neponovljiva Grece.

REVIJA KUĆE BATSHEVA

Dame iznad 50 zavladale modnom pistom i oduševile bezvremenskom ljepotom

Pogledaj galeriju

Kontroverznom odjevnom komadu, koji se nakon japanki na petu i crop topova vratio na gradske ulice i instagramske profile poznatih zaljubljenica u modu, iako mnogi zaziru od njega, praktičnost se ne može poreći. Sjedokosa modna ikona mudro je spojila svoje crne caprice duljine ispod koljena sa chic natikačama od kože boje duhana i topom animal uzorka, dok je ostatak looka nadogradila uz pomoć bijele kožne torbice i retro sunčanih naočala avijatorica.

Kraći bob, koji daje dodatni volumen, i prozračan make up odlično su se uklopili u ljetni ležerni look omiljene plus age influencerice za šetnju pariškim ulicama.