sienna miller

Ovaj model čizama postaje uvjerljivo najveći trend sezone, a već ih nosi i kraljica boho chica

07.10.2024 u 21:21

  • +8

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: James/ Smart Pictures / Pacific coast news / TOT / Goff Photos / NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Visoke čizme koje sežu preko koljena vraćaju se na velika vrata, a da se radi o doista nosivom i v vrlo chic komadu pokazala je Sienna Miller

Sienna Miller jedna je od slavnih dama kojoj za rukom polazi spojiti nespojivo, uvijek ostati vjerna vlastitom stilu i pri tome izgledati besprijekorno dobro.

Uvijek vjerna svom stilu

Proglašena kraljicom boho chica, Sienna rado poseže za čipkom, volanima i komadima koji privlače pažnju. A tako je bilo i na zabavu povodom 10. godišnjice Chiltern Firehousea u Londonu. Britanska modna ikona stigla je odjevena u prozirnu crnu haljinu ukrašenu zlatnim šljokicama.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čizme koje privlače pažnju

Iako haljina atraktivna sama po sebi, svu pažnju ukrale su visoke čizme. Crne kožne čizme na vezanje sezale su joj visoko iznad koljena, do pola bedra, a iako bi ovaj trend čizama mnogi moglo smatrati smatraju zastrašujućim, Sienna Miller je pokazala koliko može biti chic.

nosi se boho chic

Najomraženije cipele i dalje su hit, a nose se s hlačama koje noge čine vrtoglavo dugima

Pogledaj galeriju

Hit komad

A Siennine čizme čak i nisu bile toliko iznenađenje kada se uzme u obzir činjenica da su takvi modeli bili u cijeloj kolekciji Chloé jesen/zima 2024. , između mnogih drugih, a dobro je poznati da je ona jedna od najvećih obožavateljica brenda. Sienna je pokazala kako je ovaj trend daleko nosiviji nego što se čini te ih predstavila kao razigranu alternativu štiklama za večernji izlazak.

  • +2
Chloe - Boho chic haljine jesen-zima 2024.-2025. Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia