svi ih žele

Svi su se pomamili za najomraženijim cipelama: Izgledaju bolje no ikad i idu na sve

01.10.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Britanska modna ikona Sienna Miller za vrijeme Tjedna mode u Parizu pokazala je svoj prepoznatljivi njuh za suvremenu modu. A i ove sezone kraljica boho chica i francuski brend Chloe pokazali su se kao dobitna kombinacija. Uz sve prikazane trendove u prvi plan dospjele su 'najomraženije' cipele, wedge sandale, koje su ove sezone dobile mali makeover

Tjedan mode u Parizu i ove sezone održao se u velikom stilu, a iako svijet sa zanimanjem promatra čemu nas dizajneri uče o nadolazećim trendovima na modnim pistama, s jednakom pažnjom analiziraju se stajlinzi slavnih uzvanika u prvim redovima. S upečatljivim modnim komadima, od torbi, košulja, haljina pa sve do cipela, one postaju predvodnice trendova koji dolaze.

Moda iz prvih redova do piste sve snažnije ulazi u fokus, a komadi koje slavne gošće nose pomno su odabrani, i u rekordnom roku postaju velikim hitom. Takav način najavljivanja nadolazećih modnih trendova dobro je poznat u modnoj kući Chloe koja je za tim 'trikom' posegnula još proljetos kada se cijeli modni svijet pomamio za nekoć iznimno popularnim sandalama s punom petom od drva.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Modni trendovi na Tjednu mode u Parizu

A aktualni Tjedan mode u Parizu omiljenim francuskom brendu još je jednom poslužio za kao sjajna prilika za predstavljanje novog modnog trenda za kojim će se pomamiti modni svijet. Chloe revija za proljeće/ljeto 2025. izazvala je, sasvim očekivano, posebnu pažnju, a veliki broj uzvanica već je prigrlio ono što je prestižna modna kuća pokazala na pisti. Volani, čipka, rese, lepršavi krojevi, romantične bluze i hlače visokog struka i širokih nogavica, cvjetni i paisley printevi, bogat slojeviti nakit i čizme iznad koljena ili pak klompe s platformom dali su naslutiti očito – boho chic se vratio, a s primjesama stilskog šarma iz 70-ih nikada nije izgledao.

  • +7
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Boho chic s potpisom brenda Chloe

Chloe velikom brzinom postaje omiljen brend zaljubljenica u modu kojima se dopada boho chic s modernim prizvukom i primjesama nostalgije, a Sienna Miller je jedna od najvjernijih obožavateljica.

Novi boho chic već zauzeo mjesto u ormaru Sienne Miller, koja je prvo u prvom redu do piste boho eleganciju - stil koji je sinonim za Siennin i Kamalijev dizajn - noseći par dječje ružičastih samtastih hlača s visokim strukom u stilu 70-ih. Uparila ih je s pastelno plavim skraćenim sakoom širokih rukava i voluminoznim nabranim rubom, ispod kojeg je nosila slojevitu eteričnu bijelu bluzu. Prikazujući novu iteraciju Chemeninog oživljavanja klompi, posegnula je za parom smeđih prozirnih klompi s otvorenim prstima koje su vrlo vjerojatno sljedeći veliki trend cipela. Za razliku od prošle sezone, ovog puta wedge sandale s platformom od pluta dolaze s prozirnim gornjim dijelom, također u smeđoj nijansi, a koliko god na prvu djelovale nepraktično, nevjerojatno se dobro slažu s različitim stajlinzima.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A sličnom fomulom se poslužila i kasnije prilikom odlaska na večeru u Parizu sa svojim 27-godišnjim partnerom Olijem Greenom. Sienna je na večeru s Olijem ponijela svoje teške drvene klopme iz prvog reda revije Chloé, a ružičaste hlače širokih nogavica zamijenila je crnim satenskim padobranskim hlačama koje su se sužavale oko gležnjeva i naglašavale platforme o kojima bruji čitava modna scena.