NE GRIJEŠI NIKAD

Vratila se omražena obuća, a Sienna je nosi u kombinaciji s ovim cool trapericama

11.09.2024 u 17:32

  • +10

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Sienna Miller kraljica je boho chica i modne zaljubljenice stalno je drže na oku jer je podjednako sjajno dotjerana i na crvenom tepihu, ali i izvan njega

S partnerom, 14 godina mlađim Olijem Greenom, s kojim je dobila kćerkicu početkom siječnja ove godine, uputila se u Veneciju te je oduševila stajlingom kojem je nemoguće naći manu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Plavokosa glumica, koja u 40-ima oduševljava ljepotom, mladolikošću i sjajnim modnim stilom, bila je magnet za poglede u još jednom cool izdanju nadahnutom retro modom.

Klompe su ponovno in

Sienna je bez greške kombinirala stajling inspiriran 70-ima, modnim razdobljem koje obožava, pa je posegnula za pomalo zaboravljenom obućom koja se vraća na modnu scenu - klompama.

Za neke omražene, a za neke omiljene, klompe su jedan od najvećih trendova koji ćemo zasigurno viđati posvuda, a poznata glumica spojila ih je s jednostavnim topom u nijansi maline i cool trapericama iznimno laskavog kroja, jer figuru pouzdano čine vitkijom i mršavijom.

Siennine klompe su iz aktualne ponude brenda Chloé, a on potpisuje i podjednako upečatljivu torbicu.

Osim karakterističnom petom od drva, klompe kakve nudi francuski brend ističu se luksuznim izgledom postignutim zlatnim detaljima, a dolaze i u crnoj boji.

Prozračan make up i ležerna punđa zaokružili su ovaj cool stajling zvijezde projekta Kevina Costnera 'Horizont: Američka saga'.