MALO SE ZAIGRALA

Ovakav modni gaf lijepe kraljice dugo nismo vidjeli

04.11.2016 u 15:08

  • +6

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima sa suprugom kraljem Willem-Alexanderom gostuje u Australiji, a za koncert u poznatoj operi u Sydneyju odabrala je glamuroznu haljinu koja je prilagođena njezinim željama

Raskošna haljina prepuna faldi belgijskog je brenda Natan iza čijeg se imena krije dizajner Edouard Vermeulen. Uz ostale uzvanike kraljica Maxima itekako se isticala u modernoj verziji haljine za princeze.

U originalu je haljina sašivena od dva dijela, topa koji se spušta nisko na struk i bogate krinoline kao što je i kod kreacije kraljice Maxime. Ipak, u prepravljenoj kreaciji za nizozemsku kraljicu dodan je pojas u smeđem tonu, a kako je prepun faldi, ne laska njenoj liniji.


Uvijek besprijekorna i elegantno odjevena Maxima ovaj je puta previdjela da će je promjena na haljini proširiti i neće naglasiti struk kao što je to zamišljeno u originalnom dizajnu. Nije to strašan modni gaf, ali vjerojatno je i sama primijetila na fotografijama da je originalnom haljinom mogla bolje istaknuti vitku liniju.


Nizozemsku kraljicu Maximu časopis Vanity Fair svrstao je na listu najbolje odjevenih žena na svijetu i ovaj mini promašaj sigurno neće ugroziti tu laskavu titulu, posebno što je tijekom službenog posjeta Australiji nosila još nekoliko kombinacija ove belgijske modne kuće i kao uvijek izgledala vrlo elegantno.

Uz haljine često nosi i njihove dodatke, kao što je za posjet Australiji odabrala neobičnu narančastu ogrlicu, a vrlo sličnu haljinu nosila je prije nekoliko godina.

 

#queenmaxima #beautiful #queen #netherlands #dutch #koninginmaxima #natan #edouardvermeulen #gorgeous #maxima

Fotografiju objavljuje Queen Maxima (@queenmaxima_fashion)