NE BISTE JE PREPOZNALI

Ovako dobro nikada nije izgledala

15.11.2013 u 09:37

Claire Danes

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Holivudsku glumicu Claire Danes ne može se često vidjeti u javnosti ni pod reflektorima kamera, no kada se pojavi na crvenom tepihu, učini to s takvim stilom da svi oko nje ostanu bez daha

Glumica Claire Danes u 'The Late Showu' u New Yorku pokazala je novu boju kose, crvenkastu nijansu koja joj odlično pristaje. Pojavivši se na Times Squareu, Claire je svojim stylingom opasno riskirala da napravi veliku modnu pogrešku, no ipak je od jednobojne kombinacije uspjela napraviti pravi modni hit.

Uz kratku crvenu haljinu Christiana Louboutina Claire je kombinirala špic salonke iste boje i istoga dizajnera, a preko svega toga nabacila je upečatljiv kaputić crvene boje Giambattiste Vallija. Iako na prvu ta kombinacija baš i nije obećavala, morate priznati da Claire izgleda sjajno i sofisticirano.

Čini se da je slavna glumica velika ljubiteljica jednobojnih kombinacija koje itekako zna dobro složiti. Tako se na premijeri nove sezone serije 'Homeland' pojavila u zlatno-bež kombinaciji i još jednom pokazala da joj ženstvene haljinice iznad koljena i odgovarajući kaputići doista dobro pristaju.