ZGODNA KATIE

Ovako se nose kožne hlače!

12.02.2015 u 11:40

Bionic
Reading

Glumicu Katie Holmes dugo nismo vidjeli, ali kad se pojavila na modnom događanju 'A Modern Day Fairytale Brunch', bila je glavna zvijezda crvenog tepiha odlično kombinirajući najtrendi krpice, kožne hlače i lepršavu košulju

Ako ne znate što odjenuti, pogledajte Katie Holmes! Šarmantna brineta koja se proslavila kao Jo u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek' sve je očarala u efektnoj kombinaciji: prozirnoj košulji sitnog uzorka te kožnim hlačama kraćih nogavica. Bila je diskretno našminkana, a imala je i jednostavnu frizuru. Ovaj uspjeli look zaokružile su salonke zašiljenih vrhova.

Zgodnoj bivšoj supruzi Toma Cruisea ovaj mladenački styling odlično pristaje jer ženstvena košulja ili top savršeno se slažu s grubim kožnim hlačama. A ovakvoj kombinaciji ne treba ni puno modnih detalja.

Katie je na ovom događanju dokazala da je sparivanje kožnih hlača i lepršavih bluza ili košulja formula kojom ne možete pogriješiti.

Inače, kako se pisalo, Katie (36) se vraća na televiziju!

Lijepa glumica bit će pojačanje u seriji 'Ray Donovan' u kojoj će glumiti Page, uspješnu kćer milijardera Andrewa Finneyja. Osim nje, u trećoj sezoni vidjet ćemo Skyler Shaye i Iana McShanea. Katie nije zapostavila ni glumačku karijeru. Snimila je dva filma: dramu 'Woman In Gold' s Helen Mirren i Ryanom Reynoldsom te romantičnu komediju 'Mania Days'.