STANI PA GLEDAJ!

Ovako se odijeva žena s oblinama

24.09.2015 u 13:55

Bionic
Reading

Zanosna glumica Sofia Vergara često zna reći da joj nije lako birati odjeću jer ima obline, ali rijetko bi se tko složio s njome, pogotovo kada se u pojavi u haljinama koje ističu njezinu ženstvenu figuru

Sofia Vergara, kao zvijezda popularne serije 'Moderna obitelj', ovih dana najavljuje njen povratak na male ekrane pa je tako gostovala i u emisiji 'Good Morning America'.

Prelijepa 43-godišnja Kolumbijka plijenila je pažnju u uskoj plavoj haljini s crnim i crvenim rubom uz vrtoglavo visoke štikle. U emisiji je otkrila i kako teku pripreme za njezino vjenčanje te priznala da se ponaša kao 'mladenka iz noćne more' jer se brine o svakom, pa i najmanjem detalju: 'Imam jako dobro pamćenje i vidim svaku promjenu. Ako ste mi nešto pokazali prije dva mjeseca i sada je malo izmijenjeno, pitat ću vas što se dogodilo s prvim uzorkom koji mi se svidio.' Dodala je kako još uvijek čeka vjenčanicu koja se šiva po njezinim mjerama.

Iako ima pune ruke posla oko pripreme vjenčanja, Sofia je zasjala u još jednoj seksi kombinaciji, ovaj puta vatrenocrvenoj. Suknja pencil kroja i top u istoj boji odlično su joj pristajali, a ona je još jednom dokazala da za seksipil ne treba otkrivati previše.

Uvijek elegantna glumica ni uz sve obaveze nije se odvajala od zaručnika Joea Manganiella

U intervjuu za Yahoo nedavno je rekla da ustaje jako rano, oko pet sati ujutro, i prvo popije kavu. Odmah zatim obavlja svakodnevno vježbanje, a ako ste se pitali otkud joj tako savršeno vitka linija, znajte da Sofia vježba i vikendom, samo popodne. Najdraža joj je sprava za vježbanje pilatesa – Megaformer.

'Otkada Joe i ja živimo zajedno, imamo teretanu u kojoj on svakodnevno vježba, pa sam i ja počela koristiti tu prednost jer ne moram izaći iz kuće na trening', rekla je prelijepa Kolumbijka, ističući da se neizmjerno veseli vjenčanju.