u veneciji

Ovako se vlada crvenim tepihom: Angelina Jolie pokazala da čisti glamur nikada ne izlazi iz mode

30.08.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Oscarom nagrađena glumica dobila je osmominutni pljesak za svoj najnoviji film na Venecijanskom filmskom festivalu 2024., a tom prigodom Angelina Jolie je svima očitala vrijednu lekciju iz stila i pokazala kako se vlada crvenim tepihom

Angelina Jolie, koja glumi pokojnu opernu pjevačicu Mariju Callas u filmu 'Maria' redatelja Pabla Larraína, dobila je osmominutni pljesak na premijeri filma u kazalištu Sala Grande na ovogodišnjem Venecijanskog filmskom festivalu.

Ganuta do suza

Taj potez Angelinu je duboko ganuo te glumica nije mogla suspregnuti suze dok je publika oduševljeno pljeskala nakon završetka filma.

Oscarom nagrađena glumica obrisala je suze, nakratko okrenuvši lice od gomile. Zatim je zagrlila čileanskog redatelja Pabla Larraína i kolege iz glumačke ekipe.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Moćan stajling

A za taj važan trenutak glumica je odabrala itekako dobar stajling. I ovog puta je zaigrala na kartu bež nijanse koja tako dobro pristaje uz njezinu, od nedavno dosta svjetliju kosu. Angelina je nosila šivanu po mjeri bež haljinu Tamare Ralph bez naramenica, a glamurozan efekt bio je pojačan stolom od umjetnog krzna kojom je prekrila ramena.

Haljina od šifona posebno se isticala romantičnim naborima duž cijele siluete, a drapirani slojevi na haljini koje je sezala do poda s efektnim šlepom dali su vrlo chic prizvuk cjelokupnom izgledu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Zlatni ružičasti broš i hrabre crvene usne upotpunili su njezin izgled koji je sadržavao minimalno nakita. A crveni nokti također su dali efektan kontrast monokromatskoj kombinaciji zemljanih boja. Nema sumnje, s glamurom u stilu starog Hollywooda nemoguće je pogriješiti.

Izazovna uloga

Inače, prije projekcije, Jolie je ispričala kako je uloga Marie predstavljala različite izazove. Igranje slavne sopranistice pružilo joj je, kako je rekla za The Hollywood Reporter' terapiju za koju nisam znala da mi je potrebna'.

  • +16
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Nisam imala pojma koliko se suzdržavam i što sve ne ispuštam van', rekla je. 'Dakle, izazov nije bio tehnički, bilo je emocionalno iskustvo pronaći svoj glas, biti u svom tijelu, izraziti se. Morate dati svaki dio sebe,' rekla je Angelina na konferenciji za medije.