MUZA TOMa FORDA

Crvene usne u prvom planu: Angelina Jolie zablistala u ulozi modela

26.08.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Usne Angeline Jolie ideal su ljepote koji danas vodi glavnu riječ u novoj beauty kampanji Toma Forda

Krajem prošlog tjedna na društvenim mrežama čuvenog američkog dizajnera osvanule su fotografije nove beauty kampanje u kojoj glavnu ulogu ima slavna Angelina Jolie, točnije njezine prepoznatljive pune usne.

U novoj kampanji Toma Forda 49- godišnja Jolie na usnama nosi ruž Runway u nijansi Scarlet Rouge, pritom odjevena u crnu haljinu bez rukava dok leži na crvenoj kožnoj sofi.

Brend Tom Ford Beauty nazvao je Jolie 'okorjelim pionirom', za slavnu oskarovku i humanitarku tvrdeći da 'vodi svoj osobni narativ snagom, samopouzdanjem i beskompromisnom predanošću samoizražavanju'.

Angelina Jolie pred objektivom kultnog dvojca

U priopćenju za medije beauty brend američkog dizajnera najavio je da će cijela kampanja - koju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott - biti pokrenuta 3. rujna i prikazati 'Jolie koja uči za ulogu, lik koji voli kameru gotovo jednako kao što ona voli nju'.

Prema brendu, ruž koji reklamira Jolie sadrži formulu izrađenu s hidratantnim kompleksom koji na usnama stvara 'dekadentnu nježnost i bogatu boju otpornu na blijeđenje', a od rujna će biti dostupan u prodaji u osam novih nijansi.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA