uvijek dotjerana

Angelina Jolie prošetala u zanimljivim sandalama: Spojila udobnost i eleganciju

14.08.2024 u 10:50

  • +2

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Angelina Jolie potrudila se da u svakom trenutku bude spremna za fotoobjektive znatiželjnih paparazza. Ovaj put pokazala je nesvakidašnji, ali sjajan outfit za putovanja

Holivudska zvijezda Angelina Jolie već odavno ne prati trendove, već nosi bezvremenske komade koje je lako kombinirati u jednostavne i efektne kombinacije. Ovaj put zablistala je u međunarodnoj zračnoj luci u Los Angelesu odjevena u elegantnu kombinaciju kakvu rijetko kad vidimo u zračnim lukama.

Uvijek elegantna Angelina

I dok većina ipak putuje u udobnim trenirkama, Jolie se odlučila za nešto sasvim drugačije.

Okosnicu outfita činila je crna lepršava haljina midi dužine koju je kombinirala s odgovarajućim crnim kaputom i pomno odabranim modnim dodatcima s kojima se ne može pogriješiti.

S obzirom da je ipak riječ o putničkom outfitu, Jolie se odlučila za Diorovu veliku Toujours torbu od crne kože, a na nogama je nosila cipele na platformu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Sandale koje plijene pozornost

Bile su to Calakala cipele Christiana Louboutina od brušene kože u boji karamele, a ljetni štih cipelama dao je pleteni potplat od rafije. Cipele koje su istovremeno učinile outfit ležernim i elegantnim, postale su prava zvijezda posljednjeg izdanja popularne glumice.

Na web stranicama cipele se prodaju za cifru od 945 američkih dolara, a iz Louboutina ih opisuju kao: 'novi zaokret na tradicionalnim espadrilama s pletenim potplatom'.

profinjena i sofisticirana

Besprijekorno skockana Angelina Jolie uhvaćena s 'it' torbom koju obožavaju fashionistice

Pogledaj galeriju