pušten iz bolnice

Sina Angeline Jolie i Brada Pitta čeka dug oporavak nakon prometne nesreće

05.08.2024 u 23:00

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt proživljavaju teške dane nakon što je njihov sin Pax (20) doživio ozbiljnu nesreću s električnim biciklom u Los Angelesu. Mladić je nakon nekoliko dana intenzivne njege pušten iz bolnice, ali ga čeka dug put oporavka

Pax Jolie nesreću je doživio 29. srpnja na prometnom Bulevaru Los Feliz. Prema policijskim izvorima Pax nije nosio kacigu tijekom vožnje električnog bicikla, što je rezultiralo ozljedom glave i bolovima u kuku. Policijska uprava Los Angelesa potvrdila je medijima da je nesreća klasificirana kao teški prometni sudar.

'Pax je pretrpio složenu traumu. Sada započinje dugotrajan proces oporavka i fizikalne terapije', rekao je izvor za američki časopis People, potvrdivši da je mladić nakon nekoliko dana intenzivne njege pušten iz bolnice, ali i da ga čeka dug put oporavka. Izvor je također naglasio kako je obitelj duboko zahvalna na brzoj reakciji hitne pomoći i izvanrednoj medicinskoj skrbi koju je Pax primio.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA /

Zabrinuti braća i sestre

Angelina Jolie bila je konstantno uz sina tijekom njegovog boravka u bolnici, a ostala Paxova braća i sestre - Maddox (22), Zahara (19), Shiloh (18) te 16-godišnji blizanci Knox i Vivienne također su pružali podršku, redovito posjećujući brata i pomažući u njegovom oporavku. Iako sa sinom nema kontakt, Brad je, k zabrinut zbog nesreće koja mu se dogodila.

Pax je prije nekoliko godina odbacio Brada Pitta

Već je godinama poznato da je Pax među prvima, od šestero djece, odbacio oca Brada Pitta i stao na stranu majke Angeline Jolie. Upravo zbog toga ne čudi što Brada Pitta ne želi vidjeti ni sada kada je zbog prometne nesreće završio u bolnici. 'Brad se uzruja svaki put kada čuje da se netko od djece ozlijedio i osjeća se nemoćno jer ne može učiniti ništa. Htio je otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je to toliko puta, no djeca ne žele odgovarati na njegove pozive. Ruke su mu vezane', rekao je dobro upućeni izvor.