NOVI 'IT' MODEL

Za ljeto sa stilom: Angelina Jolie pronašla je još bolju zamjenu za omiljenu torbu

26.06.2024 u 11:37

  • +5

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Za većinu ljudi putovanje označava nošenje ležernih komada i udobne obuće, no ne i za poznatu oskarovku i humanitarku

Nakon dodjele nagrada Tony, na kojoj je malo koga ostavila ravnodušnim u baršunastoj haljini modne kuće Versace, Angelina Jolie stigla je sa stilom u zračnu luku JFK.

U pratnji kćeri Vivienne, osvanula je u stajlingu koji odiše luksuzom, sastavljenim od komada u toplim neutralnim tonovima, naglašenih ovosezonskom 'it' torbom.

Nije nikakva tajna da je Jolie velika ljubiteljica torbi s potpisom modne kuće Saint Laurent, a osobito modela Icare.

Negovu prošivenu crnu verziju, poput brojnih fashionistica, Jolie religiozno nosi sezonama, a sada joj je pronašla dostojnu zamjenu za ljeto.

Identične siluete, ali potpuno različitog materijala, njezin odabir činila je verzija Icare torbe od rafije, koja je dodala neuobičajeno ležeran dodir njezinom putnom izdanju.

Po cijeni od 4500 eura, ovu verziju torbe Icare u mjesecima pred nama nesumnjivo ćemo viđati posvuda, kao i druge slamnate adute iz ponude francuskog brenda.

Što se tiče ostatka putnog izdanja Angeline Jolie, izgledala je uglađeno u laganom baloneru na dvostruko kopčanje u blijedo kremastoj boji, koji je opasala u struku. Njega je uparila s nabranim modelom crnih čizama s potpeticom, uz tamne sunčane naočale.

sve osim nogometa

Učitavanje...