top izbor

Ove četiri Zarine haljine ultimativni su izbor za ljeto

14.07.2024 u 20:25

Bionic
Reading

Boho stil vratio se na velika vrata na modnu scenu ove sezone, a najljepše se očituje u haljinama kojima je nemoguće odoljeti. U korak s trendovima, i Zara je na svoje police uvrstila haljine prepoznatljivog romantičnog štiha, a s ove četiri sigurno nećete pogriješiti

Među svim trendovima koje ćemo viđati ovog ljeta boho je stil koji se daleko najviše ističe, pogotovo kada pogledamo street style. To je romantičan i ljetni način odijevanja, idealan za ovu sezonu, a u Zari se kriju četiri boho haljine kojima nećete moći, a ni željeti odoljeti.

Kratka boho haljina

Ako nešto karakterizira boho stil, onda je to vezeni ukras, poput ovog na kratkoj haljini, jer predstavlja najljepši detalj. Ovaj vrlo svestran odjevni predmet možete nositi i za odlazak u ured ili na večeru.

Boho haljine fenomenalno se kombiniraju s capsule dodacima sezone. A ovaj model, bez obzira na priliku, može se nositi uz ravne espadrile i klasičnu torbu od rafije.

Zarina vezena midi haljina

Ako još uvijek nemate omiljenu haljinu za odlazak na ljetni godišnji odmor, ovaj model mogao bi biti idealan ulov. U crnoj boji, midi duljine i s vezenim detaljima, ova haljina je kao stvorena za to da u njoj 'živite' čitavo ljeto. Vrlo romantičan dizajn dobar je izbor i za plažu i za jutarnje razgledavanje destinacije.

Što se tiče kombiniranja, nema bolje obuće uz ovu haljinu od ravnih kožnih sandala, najudobnijeg i bezvremenskog modela. Izgledu možete dati dašak boje metalik ili crvenim dodacima.

Kratka košulja-haljina

Boho haljine su obično širokog kroja, a ovaj bezvremenski model u bijeloj boji nosiv je više sezona. Najbolja od svega je činjenica da ga je lako kombinirati jer odlično izgleda uz sve capsule odjevne komade.

Boho midi haljina

Ova haljina je najprodavaniji model na Zarinoj stranici te je skoro rasprodana. Mnogima se sviđa zbog svježine i elegancije koje donosi, a tu je i raznolikost kombinacija za koje može poslužiti kao baza.

Od svih sandala koje su u trendu ove sezone, uz ovu haljinu savršeno će izgledati slingback varijanta na petu ili pak modeli u zlatnoj boji, a torba u obliku košare pritom je apsolutni must-have.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević