LEPRŠAVE I LIJEPE

Ove udobne hlače s laskavim detaljem iz Zare nosit ćete cijelo ljeto

03.07.2024 u 14:14

Bionic
Reading

U onim situacijama kad nam dosade haljine ili suknje, odlična su zamjena ljetne hlače načinjene od lepršavih tkanina

Zara nas je ponovno ugodno iznenadila sjajnim modelom ljetnih hlača koji pristaje damama svake dobi, a možete ih nositi od jutra do mraka.

Zarin model nadahnut sarongom, fluidan i vrlo laskav može se nositi na tisuću načina, te ima zgodan detalj s vezivanje sprijeda što ih čini posebno chic.

Udobne i ugodne za nošenje savršene su za ljeto, a za razliku od suknji ili haljina, pomažu nam i da izbjegnemo neugodne posljedice trenja na nogama prilikom hodanja što može izazvati peckanje i osip.

Model iz Zare dolazi u tri nijanse, sivomaslinastoj, bijeloj i crnoj, te ga odlikuje kroj koji doista laska svim tipovima tijela i damama svake dobi. Sa slojevitim detaljem na preklop od iste tkanine i s vezicama za prilagodbu, ove su hlače iznimno ugodne za nošenje, imaju elastičan struk i šire nogavice koje lijepo padaju.

SEZONSKI ULOVI

Najbolja obuća iz Zare do 30 eura: Pronašli smo najljepše modele

Pogledaj galeriju

Možete ih nositi s crop topom, T-shirtom lagano utaknutim u hlače, bluzom, ali i odgovarajućim topom bez rukava, načinjenim od iste tkanine što kreira vrlo elegantan set koji možete nositi odvojeno ili skupa - po želji, čija je cijena 15,95 eura. Osim što su vrlo cool i upečatljive, Zarine sarong hlače dostupne su po pristupačnoj cijeni od samo 19,95 eura.

U svakom slučaju, ako tražite praktičan i udoban komplet idealan za brojne ljetne prigode, ovaj će vam Zarin modni dragulj dobro koristiti. 

Za večernji look možete dodati zgodan komad nakita ili efektnu torbicu i sandale na petu, dok ih za dnevne prigode iskombinirajte s torbicom od rafije, espadrilama, birkenstockicama, ravnim natikačama...