UDOBNE I VJEČNE

Birkenstockice su i dalje omiljen izbor, a evo kako se nose na zagrebačkoj špici

02.07.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Popularne Birkenstock natikače i dalje su među najpopularnijim modelima ljetne obuće, a obožavaju ih i domaće zaljubljenice u modu

Zaljubljenice u modu s veseljem su uskočile u ljetne kombinacije koje su već godinama nezamislive i bez chic Birkenstock natikača.

Omiljene natikače vladaju i zagrebačkim street styleom, što nije nikakvo čudo jer su udobne, praktične i cool te se odlično uklapaju u svaki stil. Zahvaljujući svom anatomski osmišljenom dizajnu imaju i još jedan plus - lišavaju nas i brige oko žuljeva i natisaka koji su nažalost vrlo česta pojava prilikom nošenja ljetne obuće.

ULIČNA MODA

Ove su hit natikače preplavile zagrebačku špicu, nema tko ih ne nosi

Pogledaj galeriju

Birkenstock natikače, osobito model Arizona kojeg karakteriziraju dva remena, bez sumnje je i dalje broj 1, no i drugi modeli poput primjerice Madrida ili Bostona, imaju svoje vjerne štovatelje koji im se iz godine u godinu uvijek vraćaju.

STAJLIŠ DVOJAC

Slavnu brinetu uspjela je zasjeniti 73- godišnja mama

Pogledaj galeriju

Udobnim natikačama s potpisom njemačkog brenda čijem neodoljivom dizajnu, svestranosti i bezvremenosti nije lako odoljeti, a da su iznimno svestrane dokazuju i maštoviti stajlinzi koje su pokazale zagrebačke fashionistice.

Vješto su uklopile kultni model Arizona u ljetne modne kombinacije te pokazale kako se odlično sljubljuju i s ljetnim boho haljinama, traperom, suknjama, lepršavim hlačama...

Zanimljivo je kako se Arizona model počeo proizvoditi još davne 1973. godine. I 50-ak godina kasnije ova prepoznatljiva obuća s dva remena ne prestaje oduševljavati ljubiteljice mode, a kolika je pomama za istima govori da su se pojavile čak i u hit filmu 'Barbie'.