ljubav na prvi korak

Ove čizme nose se čitave godine: Dolaze u baš svakom stilu, a modeli od brušene kože savršeno nadopunjuju svaki stajling

10.01.2023 u 06:24

Bionic
Reading

Vrlo jednostavno, jednom kada ih nabavite - više nećete htjeti izaći iz njih. Zavodljivo visoke, uvijek trendi gležnjače ili kaubojski model u skladu s najnovijim trendovima; bez obzira na odabran stil, jedno je sigurno – čizme od brušene kože uvijek izgledaju odlično, a na ove modele isplati se baciti oko. Naime nosive su gotovo cijele godine

Čizme od brušene kože jedan su od onih osnovnih, baznih modnih komada koji zaslužuje svoje mjesto u baš svakom modnom ormaru. Mekše i teksturiranije od standardne kože, najbolje čizme od brušene kože dolaze u nizu stilova, od klasičnih visokih modela, preko više trendi verzija koje sežu preko koljena, do neočekivanijih zdepastih potplata i kaubojskih silueta.

Brušena koža također je znatno svestraniji materijal nego što joj se obično odaje priznanje. Ako žudite za toplinom tijekom najhladnijih zimskih dana, hlače s podstavom i modeli iznad koljena djelovat će kao dodatni zaštitni sloj, tako dobrodošao kada zapuše hladan vjetar.

U razdoblju između jeseni i proljeća vodootporni modeli održat će vas suhima, ali i stilski besprijekornima. U prohladnim proljetnim noćima, prije ljetnih vrućina, popularni antilop je još uvijek dovoljno lagan za nošenje na golu nogu. Bez imalo sumnje, čizme od brušene kože nisu sezonski komad, već za baš svako godišnje doba.

Osim što sjajno izgledaju, vrlo lako ih je uklopiti u modne kombinacije, a uz dodatak ovog neminovno statement komada svaki stajling podiže se na veću razinu. Zimske haljine činit će savršen spoj s modelima iznad koljena dok se čizme od brušene kože s malom petom savršeno sklapaju s dnevnim hlačama, nosivim kao dio poslovnog, ali i ležernijeg looka.

I za kraj, garderoba nije potpuna bez visokih potpetica savršenih za noćni izlazak, koje je idealno nositi uz minicu. Bez obzira na priliku, čizmama od brušene kože nemoguće je pogriješiti, a u galeriji pogledajte odličnih 25 pari koje ćete poželjeti nositi tijekom cijele godine.

  • +20
Čizme od brušene kože Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije