top izbor

Ove divne suknje savršen su izbor za svaku prigodu, bilo uz tenisice, bilo sandale

14.07.2024 u 08:57

Bionic
Reading

One su svestrane, vrlo laskave i siguran izbor za gotovo svaku priliku. Baš kao što su modne piste najavile prije nekoliko mjeseci, plisirane suknje pojavljuju se kao hit komad ove sezone, predstavljajući sjajnu alternativu traper i kontroverznim prozirnim modelima

Između traper modela, onih s resicama i odvažnih prozirnih primjeraka svoje mjesto na asfaltu ponovno su pronašle plisirane suknje.

Baš kao što smo mogli vidjeti protekle zime, ali i prošlih nekoliko sezona, plisirane suknje, obilježene većim ili manjim naborima, koji im daju lakoću pokreta i fluidnost, nezaobilazan su dodatak u ormaru.

Ovaj model suknje ističe se ženstvenošću i bezvremenskim stilom, ali iznad svega svestranošću, predstavljajući siguran izbor za sve prigode jer se slaže s različitim stilovima i dodacima.

Brendovi kao što su Balmain, Dior, Chloé ili Ulla Johnson ni prošlog rujna nisu oklijevali uključiti plisirane suknje u različitim oblicima i stilovima u svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2024., a ti su modeli nagovijestili vrući trend ovog ljeta.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ne samo da su potvrdili moćan izgled plisiranih suknji u elegantnim stajlinzima i kombinacijama, već su predstavili ležernije verzije koje se razlikuju u oblicima, bojama i tkaninama.

Među predstavljenim modelima najčešći izbor je plisirana suknja midi duljine, a sličan model pokazala je i elegantna kraljica Španjolske jer je zlatni model nedavno nosila na jednom od javnih događanja.

A police kako luksuznih, tako i popularnih high street brendova prekrile su i plisirane suknje u mini formatu, prateći estetiku koledža koja se ističe ove godine te odiše svježim i ležernim stilom usmjerenim na mlađe generacije.

Ovako se kombiniraju plisirane suknje:

Prilikom kombiniranja plisiranih suknji valja biti na oprezu i pripaziti da odabrani model i prateći komadi vizualno ne povećavaju i proširuju siluetu i proporcije. Dobar izbor je nositi ih s košuljama, ali i s topovima ili majicama za casual stajlinge koji se mogu prilagoditi svakodnevnim izlascima.

Svestranost ove vrste suknji ogleda se u velikoj mogućnosti kombiniranja s cipelama, uključujući tenisice, espadrile i sve trendi ravne cipele, od klasičnih balerinki do mrežastih modela. Zavirite u galeriju i pokušajte odabrati samo jedan model.

  • +5
Plisirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo