modni favorit

Ove elegantne suknje nose se uz sve, a tijekom ljeta u njima ćete provoditi dane i noći

22.06.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Bijele suknje nose se u gotovo svim zamislivim verzijama; lanene, traper, prozirne, voluminozne, lepršave, s visokim prorezom ili u zavodljivom mini kroju

Dugačke bijele suknje među onim su komadima čiju kupovinu sigurno nećete požaliti. Nose se od proljeća do jeseni, i to uz sve što imate u ormaru, što ih čini beskrajno jednostavnom opcijom za stiliziranje.

I ovo ljeto nezaobilazan su dio elegantnih modnih kombinacija, a iako su se komadi u boho stilu odavno nametnuli kao ponajveći trend sezone, kada je riječ o ovim suknjama - pravila nema.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Stajlinzi ulične mode i outfiti trendseterica na društvenim mrežama pokazali su nam koliko je ovaj dizajn suknji in, ali i da dolazi u raznolikim varijantama. Upravo zato nema sumnje da ćete pronaći onaj u skladu sa svojim stilom te novi omiljeni komad nositi od jutra do mraka.

Primjerice, ljubiteljice minimalizma doći će na svoje klasičnom bijelom traper suknjom midi kroja, ali i elegantnim modelima obogaćenima tankim prugicama. Posebno su poželjne one od divnog bijelog lana jer stvaraju osjećaj kao da ništa ne nosite pa su kao stvorene za vruće ljetne dane.

S druge strane, ako želite nešto efektnije, birajte neku od mnogobrojnih bijelih suknji s glamuroznim ušivenim cvjetovima, jer ćete je lako nositi u apsolutno bilo kojoj prigodi.

Tu su i nešto riskantniji prozirni modeli, usklađeni sa sve popularnijim nude haljinama koje obožavaju holivudske zvijezde, a za one koji preferiraju umjereniji modni izričaj preporuka su chic lepršave suknje laskavog visokog struka.

Nikako ne smijemo zaboraviti ni to da su sjajan odabir za romantične izlaske i uzbudljive ljetne večeri, a za te prigode savršeni su senzualni modeli visokih proreza te uvijek poželjne minice.