'flare' modeli

Ove traperice najnoviji su ljetni hit: Pristaju baš svakoj dobi i nose se na sve

19.06.2023 u 22:48

Bionic
Reading

'Flare' traperice popularizirala je glumica Katie Holmes te ih je prometnula u jedan od najpoželjnijih komada. Osvajaju svestranošću, udobnošću i daškom elegancije koji pridaju svakom stajlingu

Traperice zvonolikog kroja, poznate i pod nazivom flare, promeću se u jedan od najpoželjnijih ljetnih trendova koji dobro pristaje ženama od 20, 40, 60 ili više godina, a lepršav kroj garantira efekt pomlađivanja.

Glumica i popularna kraljica ulične mode Katie Holmes nalazi se među slavnima koji su popularizirali ovaj model.

Stručnjakinja za nošenje bezvremenskih klasika i svestranih komada pokazala je da ove hlače možete odabrati čak i za najsvečanije prilike. Naime Holmes ih je nosila na gala večeri u New Yorku te u kombinaciji s elegantnom bijelom košuljom kreirala još jedan pogođen casual stajling.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL I JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

U posljednje vrijeme trapericama je porasla popularnost te su njihovu ponudu proširili brendovi poput Diesela, Givenchyja, pa čak i Bottega Venete, a trendseterice redovito pokazuju da su njihove garderobe ispunjene gotovo svim zamislivim krojevima i dizajnima.

U bogatoj ponudi zvonoliki kroj se ističe kao pun pogodak jer pristaje svakoj dobi te svakom stajlingu pruža dašak elegancije. Osvajaju i svojom svestranošću jer odlično pristaju uz razne komade, od štikli ili tenisica, preko košulja ili majica, do sakoa od tvida!

  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Holmes ih posjeduje u još dvije verzije. Osim u klasičnom dizajnu, koji je nosila na gala večeri u New Yorku, vidjeli smo je u nešto razigranijoj varijanti s bijelim točkicama te u rizičnijoj trobojnoj verziji sa zakovicama.