dobar efekt

Hlače s ovim uzorkom veliki su ljetni hit: Osim što izgledaju sjajno, noge čine vitkijima

13.06.2023 u 12:44

Bionic
Reading

Ljeto još nije službeno počelo, ali je već itekako prisutno, barem što se mode tiče. Veliki trendovi sezone itekako su prisutni, a tu je i jedan trend bez kojeg trendseterice neće moći zamisliti savršen ljetni stajling. Vrijeme je za lagane, a tako chic hlače

Koliko god voljeli traperice, taj robusni materijal obično je pretopao za ljetne dane. S druge strane tu su hlače širokog kroja koje su mnogo su lakše i udobnije za nošenje, a jednako ih je lako stilizirati. S ravnim ili širokim nogavicama, i u jednostavnim bojama - izbor je doista velik.

No, želite li ovog ljeta biti potpuno u trendu i ljestvicu svakodnevne elegancije podići na višu razinu, onda s posegnite za platnenim hlačama na pruge.

Platnene hlače s prugama veliki su ljetni modni trend

Platnene hlače s prugama već vrlo su popularne na društvenim mrežama, a slavne dame već su prigrlile ovaj trend - poput češkog supermodela i glumice Eve Herzigove. Na tribini u 76. filmskom festivalu u Cannesu , pojavila se sa spomenutim trend hlačama za ljeto u skraćenoj varijanti. 50-godišnjakinja nosila je hlače krem ​​boje do koljena s tankim crnim prugama. Kombinirala je odgovarajuću košulju bluzu iste boje i uzorka s crnim topom. Ljetni, a ujedno chic look zaokružile su salonke krem ​​boje i dva nježna lančića s većim privjescima u boji zlata te narukvicom u tirkiznoj boji. Doista outfit koji bismo željeli odmah kopirati.

Zbog ovog su prugaste hlače toliko popularne ljeti

Nije bitno radi li se o širokim ili tankim prugama: platnene hlače s prugastim uzorkom vrlo su tražene ovog ljeta. Zašto? Jer taj uzorak stajlingu daje svježinu i uljepšava osnovne topove, majice i košulje na najbolji mogući način. Osim toga, pruge ne samo da izgledaju sofisticirano i odišu određenom lakoćom, već su i bezvremenske.

Još jedan plus, koji također govori u prilog platnenim hlačama na pruge i sigurno će povećati njihovu popularnost, je taj što prugaste hlače divno izdužuju nogu čineći ih vitkijima.

  • +11
Hlače s prugama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo