Udovica legendarnog glazbenika Dina Dvornika otkrila je zašto se posvetila strogom vježbanju i dijeti te kakvu trpezu priprema za nadolazeće blagdane
Danijela Dvornik od ožujka ove godine krenula je u obračun s nakupljenim kilogramima. Prije je imala 89 kilograma na svoja 173 centimetra visine, danas je deset kilograma lakša i puno zadovoljnija svojim izgledom. Primijenila je strog režim vježbanja te je promijenila i prehranu za koju je tvrdila da joj je u teškim vremenima dolazila kao utjeha. Također, ta poduzetnica ne skriva da je posegla i za manjim kirurškim zahvatima: odstranila je podbradak te maknula kvržicu na nosu.
'Pa eto tako, dođe vrijeme za sve. Pa tako i za dotjerivanje. Odlučila sam se posvetiti sebi. A znate da je kod žena tipično da u tom smislu prvo počnu mijenjati izgled, a zatim stignu i do drugih dijelova, tako da su promjene u konačnici i fizičke i psihičke', kaže Danijela.
'Definitivno se bolje osjećam otkad vježbam, gradim svoje samopouzdanje. Jednostavno sam se u jednom trenutku posvađala sama sa sobom; kad dođete u određene godine, više nemate vremena za fantaziranje i odgađanje, već samo za odlučnu akciju. Desio mi se veliki klik. Nakon toga sam uspjela smršavjeti 10 kilograma', objasnila je udovica legendarnog glazbenika Dina Dvornika koja već neko vrijeme piše roman o njihovom zajedničkom životu.
'To će biti jedna autobiografska knjiga s elementima romana. Priča o jednom životu kroz tri desetljeća, promjene dva režima, rat, presjek cijelog našeg zajedničkog života, o našim usponima i padovima. Zapravo više će biti priča o Dinovom životu, ali samim tim i o mojem. Mislim da će biti zgodno, neopterećeno dosadnim datumima ili tračevima, samo dobre priče o tome tko smo i što smo bili', tvrdi.
Ni mi nismo izbjegli klasično pitanje o dočeku Nove godine.
'Novu godinu planiram provesti kod kuće. Inače mi je to najgluplji dan u godini. Sasvim bi mi odgovaralo da se ne slavi! Uglavnom sam dočeke provodila radno s pokojnim Dinom, pa mi se zgadilo to što smo bili zaposleni i pod stresom. Za blagdansku trpezu jednostavno ne spremam ništa posebno. Ella nije luda za kolačima pa mi se uopće ne da raditi ove godine. Imat ćemo normalni ručak, normalnu večeru, ništa specijalno. Uglavnom riblji meni, možda malo bolji ručak, pošto će doći prijatelji ali ove godine izbjegavam hranu. Inače mi nikad nije bilo simpatično blagdansko prežderavanje', zaključila je Danijela te opisala poslovne planove za nadolazeću sezonu.
'Imam puno novih poslovnih projekata, uglavnom su vezani za ljeto. Nastojim ne praviti turbo planove, jer je najgore kad se planovi ne ostvare. Ali svakako treba imati ciljeve i motiv za dalje.'