IZGLEDAJU SJAJNO

Ovim divnim cipelama teško je odoljeti posebno kad ne želimo pokazivati prste na nogama

29.04.2023 u 07:43

Bionic
Reading

Još vrlo malo nas dijeli do sezone neodoljivih sandala, zavodljivih 'mule' natikača, japanki ili cool birkenstockica, a svima je zajedničko to da u prvi plan ističu nožne prste

Ipak, nekad nismo raspoloženi za pokazivanje nožnih prstiju, osobito ako nismo na vrijeme rezervirali posjet pedikeru ili jednostavno želimo obuću sa zatvorenim prednjim dijelom.

Slažemo se da nema ništa gore nego odabrati pogrešan trenutak za nošenje otvorene obuće, posebno ako to podrazumijeva zadebljalu kožu na petama, suha stopala ili zapuštene nokte na nogama.

Sva sreća, postoji rješenje u vidu zatvorene ljetne obuće koja se lako uklapa i u poslovne i u večernje stajlinge.

  • +5
Sandale zatvorenih prstiju Izvor: Promo fotografije / Autor: Hereu

Ovakvi modeli savršeno se sljubljuju sa svime što imate u garderobi, od komada od trapera pa do lepršavih ljetnih haljina.

KRALJICA LETIZIA

U top formi: Stajliš kraljica u izdanju kakvom je dosad nikad nismo vidjeli pokazala preplanule noge

Pogledaj galeriju

Obuća sa zatvorenim prstima je chic alternativa tipičnim ljetnim modelima poput japanki platformi, koje su se vratile u velikom stilu, no njihova je udobnost često dvojbena ako ste se odlučili za šetnju ili ludi provod.

Modeli ljetne obuće koji pokrivaju nožne prste i ostavljaju ostatak stopala slobodnim savršeno su rješenje, a ove godine jedan od must have stilova bit će pomalo robusne, tzv. ribarske sandale, koje su se već pojavile u kolekcijama poznatih brendova Prada i The Row, dok će ljubiteljice popularnih espadrila također opet doći na svoje jer je ponuda nikad bogatija.