LIJEPA KAO SLIKA

Ovim je stajlingom potvrdila titulu modne ikone

29.11.2016 u 11:15

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe i njegova supruga Letizia na tri su dana otputovali u službeni posjet Portugalu, a sudeći po prelijepom kaputu uvijek dotjerane kraljice, ovih će dana nositi prave statement komade i pokazati koliko uživa u modi

Nije tajna da ova bivša novinarka voli dobre krpice i ne mari za zle jezike koji je prozivaju kada se nešto slobodnije odjene. Ako joj se nešto sviđa, poput kožnih hlača kroja culotte, ona će ih nositi više puta na raznim protokolarnim događanjima, i to u elegantnim kombinacijama na štikle.

No prvi upečatljiv komad za putovanje u Portugal na tragu je kombinacija zbog kojih Letiziju smatraju jednom od najbolje odjevenih dama među aristokratkinjama. Izvezeni kaput u nježnoj boji s potpisom je jednog od omiljenih joj dizajnera, Felipea Varele

Letizia vrlo često bira kreacije ovog španjolskog dizajnera, posebno za službene obaveze. Upečatljiv kaput uparila je s haljinom, šalom i štiklama u sličnom tonu, a dodala je čak i gotovo iste rukavice te torbicu. Šik stajling lijepa kraljica upotpunila je visećim naušnicama i zablistala pri dolasku u Portugal.


Bivša televizijska novinarka udajom za španjolskog kralja stvorila je pravi damski looki gotovo nikada ne griješi u kombinacijama sa skupocjenim dizajnerskim krpicama. Poput Kate Middleton, i ona rado reciklira odjeću koja joj se posebno sviđa pa je bez zadrške više puta nosila izazovnu usku kožnu haljinu Hugo Boss, ali i spomenute hlače culotte. Baš poput ovog kaputa, sakoi, hlače, suknje ili haljine uvijek prate liniju tijela, a rado ih upotpunjava izazovnim štiklama i otmjenim torbicama.

Lijepa kraljica svoj stil često upotpunjava zgodnim nakitom, ali ne libi se birati i povoljne komade ako joj odgovaraju pa je jednom prilikom pokazala naušnice španjolskog brenda Mango koje su tada na sniženjima koštale svega 25 kuna.