SAMO NAJBOLJE

Ovo je šokantno čak i za Kim Kardashian

25.07.2013 u 12:02

Bionic
Reading

Najpoznatije reality zvijezde Kim Kardashian, nakon što je postala mama male North West, u javnosti nema već nekoliko tjedana, no zato detalji iz njezinog života često šokiraju javnost. Trenutačno joj pažnju, osim kćeri, zaokuplja i uređenje novog doma

Za uređenje svog doma na Bel Airu Kim Kardashian i Kanye West zaista ne štede. Samo su za zahodsku školjku optočenu zlatom iskeširali 750.000 dolara. Kim i Kanya očito ne mare za cijene pri uređenju 11 milijuna dolara vrijedne vile, a zlatna zahodska školjka očito im je oboma bila želja. Tim potezom stavili su se uz bok nekim kraljevskim obiteljima i poznatim osobama koje u svojim domovima imaju pozlaćeni namještaj.

Osim toga, Kanye je na šest specijalnih edicija kreveta potrošio također oko milijun dolara, a naručio ih je od kompanije koja opskrbljuje londonski hotel Savoy.


Hladnjak će im pak biti ukrašen Swarovski kristalima, a kuhinjski aparati vrijedni su oko milijun dolara.

Uređenje njihova doma, prenosi The Sun, koštat će dva puta više nego cijelo imanje. Na sigurnosni sustav potrošit će više od milijun dolara. Osim toga, stranica TMZ prenosi kako će njihov dom sadržavati i frizerski i makeup salon, kuglanu, unutrašnji i vanjski bazen, kino, košarkaško igralište i teretanu.

Kim i Kanye trenutno unajmljuju dom u blizini Kris Jenner, Kimine mame, i čekaju da završi renoviranje njihova doma. A radovi bi trebali biti gotovi za oko dva tjedna.

Za Kanyea je najvažnija privatnost malene Nori.

'Kada je sigurnost malene Nori u pitanju, Kanye ne želi ništa prepustiti slučaju. Čak su i u njezinoj sobi postavljene sigurnosne kamere. Kim je, naime, u prošlosti imala problema s obožavateljem koji ju je uhodio, tako da sigurnost nije prepuštena slučaju', rekao je izvor.