zna katie holmes

Ovo su i dalje najpoželjnije 'ružne' sandale sezone, a izgledaju tako chic

06.08.2024 u 22:20

Bionic
Reading

U ljetnoj šetnji Manhattanom Katie Holmes servirala je dobitnu modnu kombinaciju, a u prvom planu našle su se fisherman sandale koje su se pokazale nevjerojatno chic odabirom

Katie Holmes s dobrim razlogom je zaradila titulu kraljice ulične mode, a nju svakodnevno opravdava ultra chic stajlinzima kao stvorenim za gradsku džunglu. Ovog puta odbacila je omiljene joj traperice i pokazala svjež, kao za ljeto stvoren look.

Bijelu prugastu lanenu košulju spojila je s vrlo trendi bijelim trapericama širokih nogavica, modelom koji lijepo stanjuje figuru i noge čini duljima. A efektan stajling upotpunila je jednako moćnim dodacima – smeđom tote torbom te fisherman sandalama. A upravo su kožne sandale širokih remena privukle najviše pažnje, tako se ovaj model 'ružnih' sandala već nekoliko sezona nalazi visoko na listi najpoželjnije obuće.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Neugledni modeli ribarskih ili popularno zvanih fisherman sandala kakve nudi pregršt brendova, odlikuju kožni remeni vrlo su udobne i lako se stiliziraju uz različite kombinacije. Katin izbor bile su maslinasto zelene, izrađene od brušene kože, odlična alternativa znatno češćim crnim i smeđim.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nakon što su ove sandale pojavile na modnoj pisti prije nekoliko sezona vrlo brzo su se našle na listi želja brojnih zaljubljenica u modu osvojivši ih udobnošću i svestranošću. A premda je ovaj minimalistički stil s kožnim remenom prikupio veliki broj sljedbenika među trendsetericama, još je uvijek veliki broj onih koji se opiru ovom modelu. Stoga se bez oklijevanja može reći kako se radi o jednom od onih trendova koji se voli ili prezire, a kojoj god se strani priklonili, jedno je sigurno – vjerno prizivaju sjećanja na djetinjstvo i bezbrižna ljeta.

  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia