ulična moda

Ultimativne traperice za jesen: Katie Holmes nosi ih već sada, laskave su i stanjuju struk

31.07.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Traperice baš nikada ne izlaze iz mode, a ove sezone naglasak je na modelima koji laskaju figuri. Kraljica ulične mode u svom ormaru veći ima nekoliko primjeraka, a ovog puta je posegnula za klasikom koja nadmašuje sve trendove

Katie Holmes izgledala je jednostavno chic dok je provela još jedan dan u New Yorku. Glumica, koja je slavu stela ulogom u seriji Dawson's Creek, s razlogom slovi za kraljicu ulične mode. Njezin najnoviji stajling uključivao je klasične plave traperice i bež majicu, uz dodatak tenisica i velike smeđe kožne torbe.

A tim stajlingom još je jednom pokazala kakav model traperica će biti hit model traperica koji će biti najpoželjniji ove jeseni. U prvom planu i ovog puta su se našle su se traperice, model visokog struka i širokih nogavica koji tako laska figuri. A upravo je to najtrendi i najlaskaviji ovojesenski model. Naime, kako su modni znalci već detektirali, ove jeseni posebno je na cijeni udobnost, ali ona koja izgled laskavo i vrlo chic.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što je nedavno prošetala model u boji tamnog trapera, sada je posegnula za nešto svjetlijom varijantom traperica koje laskaju figuri. Model koji podsjeća na modele iz 80-ih osvaja jednostavnošću te predstavlja besprijekoran basic komad za sve dnevne kombinacije. Za večernji stajling je možda ipak bolje odabrati modele od tamnog trapera, poput onih s linijom kakve je Katie nedavno nosila.

  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia