kraljica ulične mode

Ovo su hit traperice za jesen: Katie Holmes fura model koji stanjuje struk i noge čini duljima

27.07.2024 u 15:06

  • +6

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes s razlogom nosom titulu kraljce ulične mode, a brani je svakodnevno servirajući na ulicama New Yorka beskompromisno chic stajlinge

Glumica Katie Holmes, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dawnson's Creek' najčešće bira bezvremenske komade koji spajaju udobnost s vladajućim trendovima. Ovog puta izgledala je jednostavno elegantno u tamnoj majici kratkih rukava i trapericama širokih nogavica. Dodala je i smeđi kožni remen te crni crossbody torbu i crne balerinke.

Hit traperice za jesen

Ipak, u prvom planu našle su se traperice, model visokog struka i širokih nogavica koji tako laska figuri. A upravo je to najtrendi i najlaskaviji ovojesenski model. Naime, kako su modni znalci već detektirali, ove jeseni posebno je na cijeni udobnost, ali ona koja izgled laskavo i vrlo chic.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tako rendi traperice ove jeseni biti predimenzionirani ravni modeli srednjeg i visokog kroja. Takve traperice sužavaju i ističu struk, laskavo oblikuju figuru i noge čine beskrajno dugima. Katie Holmes svoj savršen model već je pronašla, a kome vjerovati ako ne kraljici ulične mode.