Zabrinula mnoge

Katie Holmes u chic izdanju prošetala New Yorkom, svi pričaju o njezinim modricama

23.07.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Katie Holmes, koju s dobrim razlogom nazivaju kraljicom ulične mode, prošetala se ulicama New Yorka. No, ovog puta dobar stajling pao je u drugi plan zbog modrica i natečenog lica koje je neuspješno skrivala ispod šilterice

Nakon što se je uočena na ulicama New Yorka, svi su se pitali samo jedno – što se to dogodilo Katie Holmes? Naime, 45-godišnja Katie Holmes, koja se proslavila ulogom u seriji Dawson's Creek, van je izašla bez šminke s tamnom modricom ispod lijevog oka i s vidljivom oteklinom na desnoj strani lica. Iako su modrica i oteklina itekako bile vidljive, čak i ispod šilterice, uzrok Kateinih ozljeda nije poznat.

Još jedna chic kombinacija

Iako joj je lice bilo puno modrica, Katie nije posustala u izboru još jednog u nizu sjajnih street style kombinacija. Ovog puta izbor je pao na bijele hlače širokih nogavica, tako laskav i cool komad koji se nosi čitavog ljeta. Kombinaciju je zaokružila tamnom basic majicom kratkih rukava, a šiltericu je stavila preko raspuštene, vidno mokre kose. A našle su se tu i neizostavne balerinke.

Velike promjene

Inače, Kateina kći, 18-godišnja Suri Cruise, koju je dobila u braku s glumcem Tomom Cruiseom, sprema se ove jeseni krenuti na koledž na Sveučilištu Carnegie Mellon u Pittsburghu u Pennsylvaniji. A dok njezinu kći čeka novo poglavlje života i život daleko od kuće, Katie se okrenula poslu pa će se tako pridružiti ekipi Poker Facea.

na Manhattanu

Ovim je potezom iznenadila sve: Suri Cruise na maturalnu stigla u zanimljivom društvu

Pogledaj galeriju

Glumica rođena u Toledu, najpoznatija po ulozi Joey Potter u Dawson's Creeku, bit će među gostima u drugoj sezoni misteriozne serije o ubojstvima, uz Natashu Lyonne. Ostale gostujuće zvijezde su Giancarlo Esposito, Gaby Hoffmann i Kumail Nanjiani.