VELIKa PROMJENa

Novo prezime Suri Cruise je posveta mami Katie Holmes

27.06.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Odavno je javnosti poznato da jedina kći Toma Cruisea i slavne glumice nema ama baš nikakav odnos sa svojim slavnim ocem, a odluka koju je donijela je sve iznenadila. Nakon što je nedavno postala punoljetna, Suri Cruise je donijela drastičnu odluku te se službeno odrekla oca i njegovog prezimena. Sada joj je ime Suri Noelle

Suri nije samo izbacila Cruise iz svog imena, već koristi Holmesovo srednje ime, Noelle, kao svoje prezime.

'Time hvali svoju majku koristeći njezino srednje ime', kaže izvor za Page Six koji navodi da će 18-godišnjakinji 'novo ime pomoći da izbjegne paparazze i omogućiti joj novi početak na fakultetu', kaže izvor.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Suri je u subotu imala i dodjelu maturalne diplome, a svečanost je održana u kazalištu United Palace u Washington Heightsu, a srednjoškolska diploma otkrila je da je 18-godišnjakinja svoje novo službeno ime koje je već koristila kada je u svibnju sudjelovala u predstavi 'Head Over Heals'.

U ožujku prošle godine potvrđeno je kako Tom Cruise ne posjećuje kćer te kako je nije vidio godinama. Prisjetimo se, Holmes i on rastali su se 2012., a Katie otada samostalno brine o kćeri.

na Manhattanu

Ovim je potezom iznenadila sve: Suri Cruise na maturalnu stigla u zanimljivom društvu

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...