bez kontakta s ocem

Odbacila prezime 'Cruise': Suri završila školu pod novim imenom

24.06.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Iako se ranije mislilo da je riječ o njezinom umjetničkom imenu pod kojim je odlučila nastupati, 18-godišnja kći Katie Holmes i Toma Cruisea odlučila je i službeno promijeniti ime

Kada je napunila 18 godina, Suri je izgubila i zadnji kontakt s ocem, popularnim glumcem Tomom Cruiseom. Sve do punoljetnosti glumac joj je bio obvezan plaćati alimentaciju, a proslavom 18. rođendan Suri je odlučila prekinuti sav kontakt s ocem.

Nakon maturalne zabave, na kojoj je otkrila da je u sretnoj vezi s mladićem imena Toby Cohen, Suri je u subotu imala i dodjelu maturalne diplome, a svečanost je održana u kazalištu United Palace u Washington Heightsu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kao što je bilo i za očekivati, uz nju nije bio otac, već samo majka Katie Holmes koja je s kćeri u sjajnom odnosu te često provode zajedničko vrijeme u šetnjama Manhattanom. Sreću nisu skrivale, a pokazalo se da je Suri jako bliska s prijateljima iz škole koji su joj dolazili čestitati uspjeh i kraj jedne obrazovne etape.

Srednjoškolska diploma otkrila je da je 18-godišnja Suri odlučila da njezino službeno ime bude Suri Noelle, ime koje je već koristila kada je u svibnju sudjelovala u predstavi 'Head Over Heals'.

18-godišnja Suri tako se odrekla prezimena popularnog glumca, a kao svoje prigrlila srednje ime njezine majke Katie Holmes.

  • +3
Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA
sve osim nogometa

Učitavanje...