vole ih zvijezde

Ove chic balerinke nose se od sada pa sve do kraja jeseni, a pristaju na sve

31.07.2024 u 06:08

Bionic
Reading

Balerinke izduženog vrha dolaze s ekstra dozom elegancije i chica pa nimalo ne čudi to što ih toliko vole nositi slavne ljepotice

Osim što se mogu pohvaliti dugovječnim i impresivnim karijerama, Katie Holmes i Alexa Chung dijele još nešto - izvrstan ukus i stiliziranje vrhunskih kombinacija. Pri tome im je jedan stil balerinki posebno drag.

Naime i glumica i manekenka ovog ljeta pokazuju koliko vole balerinke izduženog vrha, u obliku badema, u kojima ih često viđamo. Nakon što su posljednjih dana obje još jednom obule ovu udobnu obuću, postalo je sasvim jasno da je riječ o modnom komadu koji zavređuje posebnu pozornost.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Holmes s razlogom nosi titulu kraljice ulične mode, a brani je svakodnevno servirajući na ulicama New Yorka chic stajlinge, u kojima su sve češće nezaobilazne upravo balerinke u obliku badema.

Omiljeni crni par uskladila je s tamnom majicom kratkih rukava i trapericama širokih nogavica te smeđim remenom i crnom crossbody torbicom. Nosila ih je i dan ranije, tada u spoju iste majice i bijelih hlača.

  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Chung je izabrala balerinke Mary Jane srebrnog sjaja te ih uskladila s casual kombinacijom bijele majice kratkih rukava i tamnih traperica, a u drugoj prigodi nosila je crni model s crvenim hlačama i crnom bluzom. No, baš kao i Holmes, i ona se odlučila za model suptilno izduženog vrha.

Izdužene balerinke u brojnim dizajnima

Ovakve balerinke u proteklih nekoliko mjeseci nametnule su se kao odlična alternativa klasičnim modelima jer su vizualno znatno efektnije te odišu specifičnom notom elegancije.

Među najpoželjnijima su one brenda Sezane s uzorkom leoparda, a ljubiteljice glamura i udobnosti oduševio je Le Monde Beryl predstavljajući izdužene balerinke s dva remenčića obogaćena srebrnim vintage kopčama.

Prekrasan model cvjetnog uzorka pronaći ćete u Zari, klasične crne balerinke u obliku badema donosi Tove, a Aeyde bi vas u trenu mogao razoružati modelom s uzorkom zmijske kože. Ponuda je zaista bogata, a prema svemu sudeći, ovakvim balerinkama ne možete pogriješiti jer će se nositi do dugo u jesen.