INFANTA SOFIA

U haljini od 20 eura i sestrinim balerinkama: Mlađa kći kraljice Letizije ukrala pozornost

18.07.2024 u 11:42

Infanta Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: JOSÉ OLIVA / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poput elegantne španjolske kraljice, i njezine nasljednice za formalna događanja nerijetko odabiru komade s potpisom pristupačnih high street brendova

Kćeri španjolskog kraljevskog para ove srijede pridružile su se svojim roditeljima na sastanku s upravnim odborom Zaklade Španjolskog odbora koledža ujedinjenog svijeta (UWC), a tim povodom osvanule su u dosad neviđenim haljinama.

I dok je izdanjem španjolske prijestolonasljednice, princeze Leonor, dominirala cvjetna, crno-bijela haljina s potpisom high street brenda & Other Stories, mlađa kći kraljice Letizije svoj dobitan model pronašla je na policama Manga.

Crvena haljina sa sniženja

Infanta Sofia privukla je veliku pažnju intenzivnom crvenom bojom svoje nove haljine koja je dio aktualne ponude Manga. Njezina originalna cijena iznosila je 56 da bi danas, na sezonskom sniženju, iznosila 20 eura.

Sasvim očekivano, ova Mangova haljina danas je u potpunosti rasprodana, a osim intenzivnom nijansom crvene, ističe se dizajnom u duhu trendova s početka milenija.

Kratka i lepršava, stiže s okruglim ovratnikom, dugim rukavima i detaljem dijagonalno raspoređenih, ukrasnih šavova koji završavaju asimetričnom suknjom upotpunjenom volančićima.

Ženstvenu notu izdanja dodatno je istaknula odabirom obuće, Mangovu haljinu uparivši s hit obućom godine - balerinkama s vrhom u špic u identičnoj nijansi crvene.

Riječ je o modelu naziva Camellia s potpisom lokalnog brenda Mathildas, a u istom modelu svojedobno je ugledana njezina starija sestra, princeza Leonor.