MAMINE KOPIJE

Španjolske princeze od kraljice Letizije nasljedile su ljepotu i stil

20.06.2024 u 15:04

  • +4

Infanta Sofia i princeza Leonor

Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ova srijeda bila je vrlo posebna za španjolsku kraljevsku obitelj. Prije deset godina godina, Felipe VI postao je kraljem, a tu važnu obljetnicu obilježio je predsjedanjem različitim događanjima, u pratnji supruge Letizije i njihovih kćeri, buduće španjolske kraljice Leonor i njezine mlađe sestre Infante Sofije

U jutarnjim satima kraljevska obitelj u madridskoj palači Zarzuela na svečan način obilježila je 10. godišnjicu vladavine Felipea VI. na španjolskom tronu.

Njegova supruga, kraljica Letizia, za tu prigodu reciklirala je efektan komplet plave boje s potpisom lokalnog brenda Maksu, a sličan modni pristup imale su i njezine nasljednice.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial /Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok je Infanta Sofia odabrala već viđeni kombinezon s prorezima sa strane, princeza Leonor odjenula je dosad neviđeno odijelo jarke crvene boje. Ta svečana opcija s potpisom brenda Roberto Verino, međutim, nije imala puno veze sa izdanjem u kojemu se u popodnevnim satima pojavila u Galeriji kraljevskih zbirki.

Ovaj put u odsustvu roditelja, buduća kraljica Španjolske ostavila je krojačku estetiku po strani svoj stil prilagodivši opuštenijoj atmosferi novog angažmana.

Plavo-sivi komplet inspiriran donjim rubljem dominirao je izdanjem princeze Leonor, a njegova lagana tkanina s detaljima od čipke dodatno je istaknuta sjajnim cirkonima duž topića i odgovarajuće suknje slip kroja.

Poput majke, princeze Leonor i Sofia svojim modnim odabirima redovito se trude podupirati rad lokalnih brendova, što je i ovoga puta bio slučaj.

Spomenuti komplet na 18- godišnjoj princezi potpisuje španjolski brend Sfera, dok dodatak presijavajuće crne torbice stiže s potpisom britanskog Burberryja.

Svjetlucavo izdanje imala je i njezina mlađa sestra, Infanta Sofia, koja se u Galeriji kraljevskih zbirki pojavila u bijeloj kombinaciji s topićem presvučenim šljokicama - djelo francuskog brenda Claudie Pierlot.