odmor joj godi

J.Lo izgleda fantastično: Savršena haljina i chic balerinke za vožnju biciklom

25.07.2024 u 10:42

  • +9

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / - / INSTAR Images / The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez naveliko slavi svoj 55. rođendan, a prema svemu sudeći to što njezinom suprugu Benu nema ni traga ni glasa previše je opterećuje. Slava glumica i pjevačica puni baterije u Hamptonsu, vozi bickl i izgleda fantastično

Sve je počelo proteklog vikenda kostimiranom zabavom za obitelj i prijatelje na temu serije 'Bridgerton' kojom je Jennifer proslavila 55. rođendan.

Na ekstravagantnoj zabavi pjevačica nije nimalo štedjela pa je sve bilo u znaku kočija, cvijeća, elegantnih haljina 'empire' kroja, puf rukava, tijara, visokih rukavica, upečatljivih kovrči... Među i uzvanicima su bili članovi Jenniferine obitelji, mama Guadalupe Rodriguez, kao i Sarah Jessica Parker no njezinog supruga Bena Afflecka nije bio niti na vidiku.

EKSTRAVAGANTNA ZABAVA

Kočije, 'Bridgerton' kostimi, cvijeće... J.Lo slavi rođendan u velikom stilu

Pogledaj galeriju

Zabava na biciklima

Nakon zabave J.Lo je nastavila odmor u Hamptonsu gdje uživa punim plućima i puni baterije. Naime, Jennifer je zapravo rođena 24. kolovoza, a pravi rođendan provela je puno skromnije i uživajući u bickliranju s prijateljima.

A Jennifer Lopez i njezin bickl u posljednje su vrijeme nerazdvojan par. Jennifer se redovito vozi po Hamptonsu, na vožnju je ponovno sa sobom ponovno je povela i svog voljenog sina Maxa. Nakon vožnje, usput su svratili na ručak u lokalni francuski restoran Pierre's, a Jennifer nije skrivala svoj vjenčani prsten koji i dalje nosi.

Luksuzna kombinacija

I za ovu vožnju bicklom J.Lo je odabrala upečatljivu kombinaciju. Izbor je pao na predivnu košulja haljinu koju je modna kuća Dior predstavila u sklopu Dioriviera capsule kolekcije. Haljina vječnog kroja, kratkih rukava i s gumbima koji se protežu cijelom prednjom stranom odličan je spoj elegancija i nenametljive sofisticiranosti.

Efektan dojam pojačan je izbor bijele i akvamarin nijanse, dok je ženstvenost istaknuta nježnom nabranim muslinom koji predivno pada ispod struka. Uz haljinu, koja se prodaje po cijeni od 3200 eura, J.Lo je nosila bijeli remen, pletenu torbu i odlične balerinke, vrlo chic i ekstravagantan dizajn s potpisom Valentina Garavanija. Prekrivene svjetlucavim kristalima, imaju naramenice na vezanje, klasične detalje poput mašne i ukrase Rockstud kao prepoznatljiv potpis te modne kuće.

  • +16
Košulja - haljine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / David Dee Delgado / Getty images / Profimedia