sa zabave u teretanu

J.Lo opet nosi vjenčani prsten, ali svi su gledali samo u njezine trbušnjake

23.07.2024 u 09:16

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je povodom svog 55. rođendana organizirala velebnu zabavu na temu Bridgetona, Jennifer Lopez se uputila ravno u teretanu, a u prvom planu našla se njezina besprijekorno oblikovana figura ali i vjenčani prsten na ruci

Slavna latino diva Jennifer Lopez, kada je u pitanju održavanje figure, posebice njezino besprijekorno oblikovanih trbušnjaka, ništa ne prepušta slučaju. Iza njezinog utegnutog tijela kriju se sati i sati provedeni u teretani.

U teretani se osjeća kao kod kuće

Ovog puta u luksuznu teretanu Equinox u Hamptonsu, gdje se osjeća kao kod kuće, stigla je u pratnji svog prijatelja i menadžera Bennyja Medine. Posegnula je za potpuno bijelim stajlingom koji se sastojao od casual bijelim hlača istaknuto širokih nogavica i topića, a preko svega je nabacila maksi bijeli pulover koji joj se sezao ispod koljena. A sve poglede privukli su njezini oblikovani trbušnjaci koje u punom sjaju otkrio kratki top.

Vjenčani prsten na ruci

Inače, J.Lo je nedavno proslavila svoj 55. rođendan u velikom stilu, i to ekstravagantnom zabavom na kojoj nije nimalo štedjela. U Hamptonsu je priredila raskošnu zabavu u stilu Neflixove hit serije 'Bridgerton' - sve je bilo u znaku kočija, cvijeća, puf rukava, tijara, visokih rukavica… Među uzvanicima su bili članovi Jenniferine obitelji, mama Guadalupe Rodriguez, kao i Sarah Jessica Parker no njezinog supruga Bena Afflecka nije bio niti na vidiku. Ipak, sada u teretni J.Lo je ponovno nosila v vjenčani prste pa mnogi spekuliraju radi se i nekom znaku ili tek običnom komadu nakita.

EKSTRAVAGANTNA ZABAVA

Kočije, 'Bridgerton' kostimi, cvijeće... J.Lo slavi rođendan u velikom stilu

Pogledaj galeriju