kraj ljubavi

Nema povratka: Evo što je Ben Affleck napravio dok je Jennifer Lopez bila na odmoru

29.06.2024 u 09:52

Bionic
Reading

Šuškanja oko razvoda slavnog para Bena Afflecka i Jennifer Lopez sve su glasnija, a da njihovom braku nema spasa u prilog idu i nova saznanja. Naime, Ben Affleck navodno je preselio sve svoje stvari iz vile u Los Angelesu koju je do nedavno dijelio sa suprugom Jennifer Lopez

Izvor blizak paru otkrio je kako je Ben Affleck uzeo sve svoje stvari iz luksuzne vile u Los Angelesu koju je do nedavno dijelio sa suprugom Jennifer Lopez. Glumac je svoje stvari uzeo dok je pjevačica bila u Europi, rekao je izvor za People.

Jennifer je prošli tjedan bila u Italiji gdje je fotografirana kako uživa na brodu u Positanu u društvu prijatelja. Sljedeći dan, paparazzi su uhvatili glumicu kako snima selfije na drugom brodu, i to sama.

Prema svemu sudeći, Ben nastavlja živjeti u iznajmljenoj kući u Brentwoodu. Tamo je već oko dva mjeseca. 'Čini se dobro. Svaki dan je u svom uredu i čini se usredotočen na posao. Također provodi vrijeme sa svojom djecom,' rekao je drugi izvor za People.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BLUELOVEIMAGES / BACKGRID / BACKGRID USA / TMZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Podsjetimo, Ben Affleck s bivšom suprugom Jennifer Garner ima kćeri Violet (18), Seraphinu (15) i sina Samuela (12).

Po povratku s odmora, Jennifer je snimljena je u posjeti Affleckovom uredu u zapadnom Hollywoodu. Iako je dobitnica Grammyja nosila zaručnički prsten i vjenčani prsten, 51-godišnji Affleck je posljednjih tjedana nekoliko puta viđen bez simboličnog nakita.

Usred sve glasnijih glasina o bračnim nevoljama, par navodno prodaje vilu na Beverly Hillsu vrijednu 60 milijuna dolara koju su kupili prošlog svibnja. 'Jenny je bilo dosta i stvarno se trudila, ali ne može više', rekao je insajder za Daily Mail prošli tjedan, tvrdeći da njihov brak 'ne ide na bolje; sve je gore,'

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica sada očito pokušava najbolje iskoristiti svoje vrijeme fokusirajući se na svoje 16-godišnje blizance Maxa i Emme, koje dijeli s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, te na svoje ciljeve u karijeri za 2025.

Drugi izvor blizak J.Lo priznao je da Affleck 'zna biti mrzovoljan i potišten', ali je istaknuo da je unatoč svemu 'divan otac'. Ranije ovog mjeseca, insajder je rekao za Entertainment Tonight da je par živio odvojene živote, ali da još nisu službeno razdvojeni. 'U ovom trenutku svatko radi svoje. Ušli su u vezu vrlo optimistični i mislili su da bi se stvari mogle promijeniti, ali nisu,' otkrio je insajder.

Dok je Ben Affleck boravio u iznajmljenoj nekretnini u Brentwoodu, Lopez je očito obilazila kuće i kupovala vlastiti dom, piše People.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Ben je tužan zbog svega, ali je usredotočen na svoj posao, i na to da je odličan otac i na dobro suroditeljstvo s Jennifer Garner,' rekao je insajder. Izvor je prethodno rekao za Page Six da je Affleck 'došao k sebi po pitanju svog dvogodišnjeg braka s Jennifer Lopez koji je bio kao grozničav san.

'Da postoji način da se razvede zbog privremene neuračunljivosti, on bi to učinio', inzistirao je izvor.

Slavni par, koji je prekinuo zaruke 2004. prije nego što su se pomirile 2021., vjenčali su se u Las Vegasu u srpnju 2022.