ležerno i chic

To može samo ona: J.Lo u ovakvom izdanju ne viđamo često, a ove japanke su hit

05.07.2024 u 12:01

  • +8

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez proslavila je Dan nezavisnosti bez Bena Afflecka. U društvu svog menadžera Bennyja Medine uputila se u kupovini biljaka, a tom prilikom pokazala kako još uvijek nosi vjenčani prsten, ali i zanimljivu modnu kombinaciju

Jennifer Lopez proslavila je Dan nezavisnosti u New Yorku s prijateljima, ali bez supruga Bena Afflecka. Nekoliko dana nakon povratka u Los Angeles s putovanja Europom, 54-godišnja glumica i pjevačica viđena je kako kupuje biljke u Hamptonsu sa svojim menadžerom Bennyjem Medinom. Mnogima je zapelo za oko da J.Lo još uvijek nosi vjenčani prsten, a nosila je istu pletenu Dior torbu koju je nosila na brodu u Italiji tijekom svog nedavnog putovanja.

Također u Hamptonsu, Lopez je uočena na kasnom ručku u Sant Ambroeus East Hamptonu 2. srpnja. U međuvremenu, 51 – godišnji Ben Affleck viđen na večeri u Los Angelesu s dvoje svoje djece dan kasnije, 3. srpnja.

Za ležerni izlazak Jennifer, inače ljubiteljica laskavih krojeva, haljina i visokih potpetica, odabrala je ležeran stajlig u kakvom je nemamo često prilike vidjeti, a uz to je pokazala da obične japanke itekako mog biti odličan modni dodatak.

Naime, ako itko može učiniti da japanke (ili bilo što drugo tako ležerno) izgleda stilski dotjerano onda je to Jennifer Lopez. Nakon što je nedavno sparila balerinke s plisiranim hlačama, ponovno je posegnula za sličnom modnom formulom. Ovo je puta nosila nabrane kaki hlače visokog struka s kožnim japankama, dokazujući da ova ljetna cipela ne mora biti isključivo ležerna.

  • +14
Japanke Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Inače, japanke posljednjih nekoliko sezona nameću se kao vrlo trendi izbor, gubeći naziv kontroverznog trenda. Trendseterice ih sve češće biraju stilizirajući ih na elegantne načine i dokazujući da to nije samo cipela za plažu. J.Lo je to samo potvrdila s kaki hlačama, lijepom cvjetnom košuljom i dodacima od rafije. A trik je bio u tome da je odabrala kožne balerinke koje djeluju znatno sofisticiranije od uobičajenih gumenih modela.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva