HIT OBUĆA

Jennifer Lopez oduševila stajlingom: Sjajno isfurala najljepše balerinke

02.07.2024 u 09:30

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BELLOCQIMAGES / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji fashionistica koja posljednjih sezona nije pala na čari balerinki. Ovoj hit obući s početka milenija kontinuirano raste popularnost, a nije joj odoljela ni latino diva

Mrežaste, s dodatkom remečića oko gležnja, prekrivene nitnama ili od sjajnog satena, balerinke u svim svojim oblicima posljednjih sezona zasluženo uživaju pet minuta slave.

  • +6
Mrežaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz kultni modeli s kapicom brenda Chanel i statement modele s potpisom brenda Alaïa, na modnoj sceni posebno se ističu dizajnerske verzije balerinki kakve nudi francuski Dior, o čemu dovoljno svjedoči posljednje izdanje Jennifer Lopez.

Latino diva na ulicama Los Angelesa pokazala je outfit koji se temelji na osnovnim komadima koje svi imamo u ormaru: bijela košulja od poplina – u njezinom slučaju Diorova – krojene hlače na crtu i efektne D-Joy balerinke od crnog satena.

Predstavljene u aktualnoj kolekciji brenda, stižu kao elegantna i krojačka reinterpretacija klasičnih baletnih cipelica, po cijeni od 790 eura.

S četvrtastim potplatom i mašnom koja drži bijeli smolasti biser s logotipom, uklonjivim grosgrain vrpcama za vezanje oko gležnja, Diorove balerinke kakvim nije odoljela latino diva imaju i meku potpeticu koja omogućuje nošenje poput klompi.

Satenske balerinke s dodatkom vezicama mogu se nositi i u stajlinzima koji promiču poslovnu eleganciju, što je savršeno demonstrirala Lopez, ali i uz traperice i lepršave haljine u casual varijanti.