NIKAD GLAMUROZNIJE

Ovo su najljepše haljine s dodjele prestižnih nagrada

08.06.2015 u 10:13

  • +12

Najljepše haljine s dodjele Tony nagrada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najveće zvijezde Broadwaya, ali i slavne ljepotice koje s kazališnom scenom nemaju previše veze, nisu propustile prilike pokazati se u najboljim izdanjima na crvenom tepihu prigodom dodjele prestižnih kazališnih nagrada Tony

Dodjela Tony nagrada nikad nije bila glamuroznija, a kazališnim su se zvijezdama na dodjeli pridružile it cure poput Bele Hadid, Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, dok su poznata američka dizajnerska imena poput Zaca Posena i Fernanda Coste koji stoji iza Calvin Kleina pokazala svoje najefektnije kreacije.

No odabirom haljine ovaj je put najviše iznenadila Jennifer Lopez koju smo u posljednje vrijeme navikli viđati u uskim pripijenim haljinama s prozirnim detaljima koje puno više otkrivaju negoli skrivaju. Za ovu prigodu odlučila se pak za sofisticiraniji look odabravši bajkovitu haljinu Valentino Couture posutu šljokicama, a look je upotpunila retro frizurom i tamnim ružem.

Crvenim tepihom dominirao je dizajner Zac Posen odjenuvši zvijezdu večeri, voditeljicu dodjele nagrada i glumicu Kristin Chenoweth koja je zablistala u srebrnoj metalik haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' Elisabeth Moss zablistala je u bijeloj haljini s cvjetnim detaljima modne kuće Oscara de la Renta. U haljini ove američke modne kuće bila je i plavokosa glumica Amanda Seyfried koja se odlučila za crno-zlatnu haljinicu dužine do koljena koja joj je otkrivala gola ramena.

Za malo riskantniju ali efektnu kreaciju odlučila se mlađahna glumica Ashely Tisdale koja je odabrala crni kombinezon s lepršavim topom s potpisom modnog brenda Issa koji obožava i Kate Middleton.

Gošće na crvenom tepihu koje je malo tko očekivao bile su mlade manekenke Kendall Jenner i Bella Hadid. It cure za ovu su prigodu također odabrale kreacije američkih dizajnera. Kendall je zasjala u uskoj roza haljinici Calvin Klein s dugim rukavima koje je bila prekrivena sitnim šljokicama, a Bella se odlučila za elegantnu bijelu haljinu s crnim detaljima odostraga s potpisom Prabala Gurunga.

Iza ovako glamurozne dodjele kazališnih nagrada stajala je glavna urednica Voguea Anna Wintour koja je očito smatrala da je nužno unijeti dozu glamura i na tu dodjelu nagrada duge tradicije. Stoga je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i pomoći zvijezdama da se ove godine pokažu u najboljem svjetlu.

'Počašćeni smo što smo pomogli nekima od nominiranih', rekla je slavna urednica.