NEOČEKIVANE POSLJEDICE

Ovom fotkom Rihanna je pomogla u hvatanju kriminalaca

23.09.2013 u 19:10

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna trenutačno se provodi na Tajlandu, a osim golišavih fotki na društvenim mrežama objavila je i fotku na kojoj pozira sa zaštićenom vrstom majmuna 'spori loris' te, ni ne sluteći, pomogla policiji da uhvati dvojcu kriminalaca

25-godišnja pjevačica trenutno odmara od turneje pa je posjetila Tajland i otok Phuket, a poznata po čestom objavljivanju privatnih fotki na društvenim mrežama, Rihanna je i ovoga puta svoje profile prepunila brojnim fotkama. Među fotkama se našla i ona na kojoj pozira sa zaštićenom vrstom majmuna 'spori loris'. Ispod fotke Rihanna je šaljivo napisala: 'Gle tko mi govori prostote.'

No nije niti slutila kako će upravo tom fotkom pomoći tajlandskoj policiji da uhiti dvojcu kriminalaca. Nakon što su vidjeli objavljenu fotografiju na njezinom Instagram profilu, tajlandska policija se digla na noge.

'O fotografiji je obaviještena policija u Phuketu i odmah su uhićena dvojica muškarca koji su lorisa koristili kao izvor zarade nudivši ga turistima za fotografiranje', izjavio je šef policije u Phuketu, Weera Kerdsirimongkon.

Policajaci su oduzeli dva lorisa jednom 20-godišnjaku i jednom 16-godišnjaku koje čeka podizanje kaznene prijave za posjedovanje zaštićenih životinja.